November végén nyilvánosságra hozták, hogy 2024-ben, egy év kihagyást követően új évaddal jelentkezik az X-Faktor az RTL-en. Áprilisban egyesével jelentették be, hogy az új szezon zsűriszékeibe Tóth AndiMajka, Valkusz Milán és Gáspár Laci ül be. Majd az is kiderült, hogy a tehetségkutató 12. évadának műsorvezetője ismét Miller Dávid lesz, akihez most a TV2-től átigazolt Pápai Joci csatlakozik. Most pedig arra is fény derült, hogy az X-Faktor új szezonjára már nem kell sokat várni, ugyanis szeptember 7-én, szombaton 20 órakor indul az RTL-en. Részletek a médivállalat közleményében:

hirdetés

Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2024-ben visszatér és a megújult mentorgárda mellett, még rengeteg újdonságot tartogat a szupererős évad.

Szeptember 7-én szombat 20 órakor elstartol az X-Faktor 2024-es évada (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) az RTL-en. Az új időszámítás új mentorcsapattal és két műsorvezetővel indul. Tóth Andi, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán a Válogató adások alatt döntenek arról, hogy kik jussanak idén a Táborba. A mentoroknak 2024-ben sem lesz könnyű dolguk, mert idén is rengetegen jelentkeztek és vállalkoztak arra, hogy bizonyítsák a tehetségüket. Az énekesek és a csapatok mindent meg is tesznek azért, hogy elkápráztassák a mentorokat. Tóth Andi, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán pedig a legtehetségesebb, legkarakteresebb, legérdekesebb előadókat keresik.

Miller Dávid és Pápai Joci az X-Faktor 2024 műsorvezetői a színpad mögött faggatják majd a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket. A válogatók után pedig érkezik a Tábor, ami tartogat még meglepetéseket.

Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes és csapat a legjobbat szeretné kihozni magából.

hirdetés

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit