2022. novemberében debütált a Yellowstone 5. évada a Paramount Network-ön és 2023 első napján 8 rész után vonult szünetre. Az év májusában kiderült, hogy az 5. lesz a sorozat utolsó szezonja. A záró évad második fele az eredeti tervek szerint tavaly került volna képernyőre, azonban a forgatókönyvírók sztrájkja, a színészek munkabeszüntetése és a főszereplő, Kevin Costner távozása miatt sokat csúszott a produkció forgatása. Tavaly novemberben bejelentették, hogy a széria folytatása idén novemberben érkezik, pár hete pedig elárulták, hogy megkezdődtek az új részek forgatásai.

hirdetés

Most azonban végre leleplezték a sorozat tengerentúli és hazai visszatérésének dátumát. A Yellowstone 5. évadának második fele 2024. november 10-én érkezik az amerikai Paramount Networkre, 14-én pedig a Magyarországon is elérhető SkyShowtime-ra.

A befejező epizódok forgatókönyveit úgy írták meg, hogy Kevin Costner nem lesz látható bennük. Márciusban azonban olyan híresztelések érkeztek, hogy a színész mégis visszatérne a Yellowstone lezárásában, majd később ezt Costner maga is megerősítette. Egyelőre azonban nem tudni, hogy a készítők hajlandóak-e átírni a befejezést, hogy John Dutton megjelenhessen és ha igen, akkor meg tudnak-e egyezni a korábban kiszállt főszereplővel.

hirdetés

Jövő héten műsorváltozás lesz az RTL-en: Sebestyén Balázs ellepi a hétköznap estéket

Kiderült, hogy mikor mérkőznek meg a magyar celebek a HELL Boxing Kingsben az RTL-en

Vasárnaptól nagy változás lesz a Megasztárban

Kiderült, hogy helyettesítik-e Noszály Sándort a Sztárbox döntőjében, ők lépnek ringbe a fináléban

Bejelentették, hogy mikortól közvetítik a HELL Boxing Kings mérkőzéseit az RTL-en

Ő nyerte a Sztárban sztár All Starst