2022. novemberében debütált a Yellowstone 5. évada a Paramount Network-ön és 2023 első napján 8 rész után vonult szünetre. Az év májusában kiderült, hogy az 5. lesz a sorozat utolsó szezonja. A záró évad második fele az eredeti tervek szerint tavaly került volna képernyőre, azonban a forgatókönyvírók sztrájkja, a színészek munkabeszüntetése és a főszereplő, Kevin Costner távozása miatt sokat csúszott a produkció forgatása. Tavaly novemberben bejelentették, hogy a széria folytatása idén novemberben érkezik, pár hete pedig elárulták, hogy megkezdődtek az új részek forgatásai.

hirdetés

Most azonban végre leleplezték a sorozat tengerentúli és hazai visszatérésének dátumát. A Yellowstone 5. évadának második fele 2024. november 10-én érkezik az amerikai Paramount Networkre, 14-én pedig a Magyarországon is elérhető SkyShowtime-ra.

A befejező epizódok forgatókönyveit úgy írták meg, hogy Kevin Costner nem lesz látható bennük. Márciusban azonban olyan híresztelések érkeztek, hogy a színész mégis visszatérne a Yellowstone lezárásában, majd később ezt Costner maga is megerősítette. Egyelőre azonban nem tudni, hogy a készítők hajlandóak-e átírni a befejezést, hogy John Dutton megjelenhessen és ha igen, akkor meg tudnak-e egyezni a korábban kiszállt főszereplővel.

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja