A Yellowstone a Paramount egyik legsikeresebb sorozata, azonban a készítőknek mostanában jó pár akadállyal szembe kellett nézniük. A sorozat az utolsó, 5. évadánál tart, melynek 8 epizódból álló első felét 2022 végén, illetve 2023 első napján vetítették le. A záró szezon második felét eredetileg 2023-ban mutatták volna be, de az amerikai írósztrájk miatt rengeteget csúszik és csak 2024 novemberétől lesz látható. Azonban más tényező is sújtja az alkotókat.

hirdetés

A Yellowstone legfontosabb főszereplője, Kevin Costner kiszállt a produkcióból. A legendás színész állítólag összekülönbözött a sorozat készítőivel, valamint a Horizon: An American Saga című vadonatúj westernfilmjére akart koncentrálni, ahol a rendezői feladatokat is ő látja el.

A Paramount sokáig próbált megegyezni Costnerrel, de sehogy sem sikerült. Így idáig úgy nézett ki, hogy a sorozat utolsó epizódjaiban semmilyen formában nem lesz átható. A napokban azonban olyan hírek érkeztek, hogy Kevin Costner meggondolhatta magát és szívesen visszatérne a Yellowstone legutolsó epizódjára. Egyelőre a médiavállalat és a készítők oldaláról erről semmilyen hír nem érkezett, de ha az híresztelés valóban igaz, akkor minden bizonnyal a széria nézői egy rendes lezárást kaphatnak.

hirdetés

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre