Baukó Éva az elmúlt hónapokban sorra spoilerezte el népszerű realityk győzteseit. Előre közzétette az RTL-es Survivor, a Nyerő Páros, A Konyhafőnök VIP, legutóbb pedig a TV2-s Farm VIP nyertesét. A tévétársaságok nagyon sokáig semmilyen formában nem reagáltak a korábbi ValóVilág játékosra, de hétfő délután az RTL Magyarország egy elég meglepő módját választotta ennek – ahogy erről a korábbi cikkünkben beszámoltunk. A Konyafőnök Facebook oldalán kedden délután egy hozzászólásban véleményezték a történteket:

“Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen. Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy óvjátok meg sok százezer néző szórakozását azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük!”

Ezt követően kedden két ellenreakciót is közzétett a botrányhős a Facebook oldalán. Egészen elképesztő módon az újságírókat kezdte el hibáztatni a kialakult helyzetért:

“Évek óta mondom, hogy nem szeretnék szerepelni tv műsorokban, újságcikkekben. Ti ÚJSÁGÍRÓK tehettek arról, hogy az én oldalamra leírt jóslatokat még reklámozzátok is nagy nyilvánosság előtt. Általatok jönnek az oldalamra az emberek, akik kíváncsiak arra, hogy mit álmodtam meg. Én egy tv néző vagyok immàr, hagyjatok békén a fotelemben , hogy nyugodtan tudjak kapcsolgatni a silányabbnál silányabb tv-műsorok között, és a saját oldalamon hadd fogalmazzak meg már olyan véleményeket, amilyeneket szeretnék, vagy amilyeneket Marika néni a szomszédból papírra vet a saját közösségi oldalán.”

– írta Baukó Éva.

Később pedig arról panaszkodott, hogy a sajtó ma úgy viselkedik vele, mintha ő lenne Soros György.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője