Baukó Éva a ValóVilág 4. évadában szerepelt és végül Alekosz és Jerzy mögött a 3. helyen végzett. Később több produkcióban is látható volt, az elmúlt hónapokban azonban azért került a figyelem középpontjába, mert több műsor végső nyertesét is elárulta, mielőtt az elkezdődött volna. Az egykori villalakó először a Survivor győztesét hozta nyilvánosságra, majd elmondta, hogy ki nyeri meg a Nyerő Párost, később pedig elárulta, hogy ki győz az éppen futó Konyhafőnök VIP-ban is. Miután számonkérték, hogy miért csak az egyik vezető csatorna produkcióit támadja, elmondta azt is, hogy szerinte ki lesz a TV2-n látható Farm VIP végső nyertese is.

hirdetés

Az RTL Magyarország sokáig nem reagált Baukó Éva provokációira, most azonban A Konyhafőnök hivatalos Facebook-oldalán egy poszt alatti hozzászólásban megtette ezt. Az RTL Klub kommentje alább olvasható:

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen. Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy óvjátok meg sok százezer néző szórakozását azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük!

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor