Január 4-én indult A mi kis falunk kezdetektől lévő napi ismétlése a Coolon. Az újravetítés szinte alig kapott promóciót, mégis pár nap után a vártnál is nagyobb siker lett. A központi, 7 órás sugárzása hetek óta a csatorna esti átlagának többszörösét hozza és felhúzza a Cool teljes főműsoridejét is. Ezt látva nem csoda, hogy sorba jöttek a hírek, hogy az 1. évad után a 2., majd a 3. szezonját is megismétlik a csatornán. Történt ez annak ellenére, hogy február eleje óta este 9 után néhány perccel az RTL Klubon is elkezdték a legelejétől újraadni a produkciót.

Február közepén írtuk meg, hogy 18-ától a legnézettebb magyar sorozat 4. évadát is leadják az RTL Magyarország sorozatos csatornáján. Most azonban kiderült, hogy ezt már nem fogják végig vetíteni, ugyanis 7 résszel a szezon vége előtt leveszik a szériát. Így március 4-én, jövő csütörtökön a 4×11-es epizóddal véget ér A mi kis falunk ismétlése a Coolon.

Jó hír azonban, hogy az RTL Klubon megmarad a sorozat este 9 órás ismétlése és hamarosan érkezik A mi kis falunk új, 5. évadának folytatása is, erről itt olvasható bővebben.

hirdetés
hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára