A Netflix az előző évekhez hasonlóan most is egy videóban mutatta be a 2023-ban debütáló, legnagyobb filmjeinek rövid előzeteseit. A trailerekkel együtt a sztárokat felvonultató, 16 produkció pontos megjelenési dátumát is itt hozták nyilvánosságra. A filmek közt szerepel A magadfélék című vígjáték is, amely ebben a hónapban érkezik a streaming szolgáltatóra, erről egy korábbi cikkünkben írtunk bővebben. A Netflix videója a cikk alján tekinthető meg.

Heart of Stone

Február 10-én lesz a premierje Reese Witherspoon és Ashton Kutcher közös romantikus vígjátékának, a Nálad vagy nálam?-nak (Your Place or Mine). Egy hónappal később, március 10-én debütál Idris Elba krimije, a Luther: A lemenő nap (Luther: the Fallen Sun), amely tovább göngyölíti a díjnyertes sorozat történét. A Jennifer Aniston és Adam Sandler főszereplésével készült bűnügyi vígjáték folytatása, a Gyagyás gyilkosság 2 (Murder Mystery 2) március 31-én érkezik a streaming szolgáltatóra. Eredetileg tavaly jelent volna meg a Jennifer Lopez nevével fémjelzett The Mother című akciófilm, most azonban kiderült, hogy végül május 12-én jön a platformra. Szintén 2022-ben érkezett volna a Netflixre Chris Hemsworth akció-thrillerjének folytatása, a Tyler Rake: A kimenekítés 2. (Extraction 2), amelynek a végső premierdátuma június 16.

hirdetés

Ugyancsak tavaly mutatták volna be a Jamie Foxx főszereplésével készült krimit, a Tyrone Klónját (They Cloned Tyrone), most azonban nyilvánosságra hozták, hogy június 21-én lesz a premierje. Augusztus 11-én válik elérhetővé Gal Gadot legújabb akció-thrillerje, a Heart of Stone, amelyben egy CIA ügynököt alakít a színésznő. A Kevin Harttal készült Lift című, rablásos akciófilm augusztus 25-én debütál a Netflixen. Október 13-án érkezik a platformra a Millie Bobby Brown nevével fémjelzett fantasy film, a Damsel. Emily Blunt, Chris Evans és Andy Garcia közös drámája, a Pain Hustlers október 27-én válik elérhetővé. November 10-én debütál a David Fincher által rendezett The Killer, amely egy bérgyilkos személyes ügyéről szól.

November 17-én jön a Netflixre Nicole Kidman és Zac Efron közös romantikus filmje, az A Family Affair. November 22-én lesz a premierje az idős gyíkról szóló, Leo című animációs filmnek. A Julia Roberts, Mahershala Ali és Ethan Hawke főszereplésével készült pszichológiai thriller, a Leave the World Behind december 8-án debütál, a filmben egy rejtélyes áramszünet okoz bonyodalmakat. December 22-én válik elérhetővé a Zack Snyder rendezésével készült Rebel Moon című sci-fi.

hirdetés

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat