A Nagy Duett 2011-ben debütált a TV2-n és olyan népszerűvé vált, hogy eddig 6 évad volt belőle látható. A TV2 Csoport októberben jelentette be, hogy idén tavasszal visszatér a nagyszabású showműsor immár a hetedik szezonjával. A celebes-éneklős produkció 2018 első felében volt utoljára látható, így három év után került volna újra képernyőre. A SorozatWiki információi szerint azonban a következő hónapokban mégsem készítik el a A Nagy Duettet.

A hírről megkérdeztük a médiavállalatot, ahol oldalunknak megerősítették a műsor elmaradását és azt is elárulták, hogy mi áll a döntés hátterében.

„Amikor tavaly, a Big Picture idején bejelentettük A Nagy Duett új évadát, még nem tudtuk, hogy újabb korlátozó intézkedések lépnek életbe a járvány elleni védekezés részeként. A koronavírus harmadik hulláma miatt bevezetett szigorítások így minket is változtatásra sarkalltak, az említett műsor valóban nem kerül képernyőre idén tavasszal. A nézettségi eredményeink hálistennek azt mutatják, hogy A Nagy Duett nélkül is működik a tavaszi programstruktúránk, de természetesen amint a körülmények adottak lesznek, újra elkészítjük a nézők egyik kedvenc showműsorát” – válaszolta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor