A Nagy Duett 2011-ben debütált a TV2-n és olyan népszerűvé vált, hogy eddig 6 évad volt belőle látható. A TV2 Csoport októberben jelentette be, hogy idén tavasszal visszatér a nagyszabású showműsor immár a hetedik szezonjával. A celebes-éneklős produkció 2018 első felében volt utoljára látható, így három év után került volna újra képernyőre. A SorozatWiki információi szerint azonban a következő hónapokban mégsem készítik el a A Nagy Duettet.

A hírről megkérdeztük a médiavállalatot, ahol oldalunknak megerősítették a műsor elmaradását és azt is elárulták, hogy mi áll a döntés hátterében.

„Amikor tavaly, a Big Picture idején bejelentettük A Nagy Duett új évadát, még nem tudtuk, hogy újabb korlátozó intézkedések lépnek életbe a járvány elleni védekezés részeként. A koronavírus harmadik hulláma miatt bevezetett szigorítások így minket is változtatásra sarkalltak, az említett műsor valóban nem kerül képernyőre idén tavasszal. A nézettségi eredményeink hálistennek azt mutatják, hogy A Nagy Duett nélkül is működik a tavaszi programstruktúránk, de természetesen amint a körülmények adottak lesznek, újra elkészítjük a nézők egyik kedvenc showműsorát” – válaszolta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki