.

Nagy bejelentések a TV2-től: 2021-ben két idén nem látott nagy showműsor is visszatér

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. október 20. 12:28
A mai Big Picture konferencián nemrég egy újabb fontos előadó, Fischer Gábor prezentált. A TV2 Média Csoport programigazgatója is számos nagy bejelentést tett az idei év hátralévő részére vonatkozóan és a jövő év tekintetében. Többek között elárulta azt is, hogy milyen nagyszabású showműsorokat hoznak vissza 2021-ben és milyen műsorok érkeznek még egészen biztosan a jövő évben.
Fischer Gábor elmondta, hogy a nemrég beharangozott Nicsak, ki vagyok? 2. évada pár héten belül indul a TV2-n. Hamarosan érkezik a Farm VIP is a tévéadóra, mellyel kapcsolatos konkrétumok nem hangoztak el, de a SorozatWiki szerint ebből könnyen kikövetkeztethető, hogy novemberben meg kell érkezzen. A programigazgató két nagy bejelentést is tett 2021-re vonatkozóan, melyek meghatározhatják a hétvégieket. Tavasszal visszatér A Nagy Duett a TV2-re. A celebes-éneklős műsor utoljára 2018 első felében volt képernyőn, így két év után lesz újra látható. Eddig 6 évad ment már le belőle, így a már a 7-el fog jelentkezni. Jövőre jön a Sztárban sztár leszek! 2. évada is. A tehetségkutató tavaly ősszel a tévéadó legsikeresebb műsora volt, de a koronavírus-járvány miatt idén nem tudták elkészíteni.
Ezeken kívül a TV2 Média Csoport egyik legfontosabb vezetője megerősítette a szeptemberi azon bejelentést, hogy 2021-ben egészen biztosan lesz megint Exatlon Hungary a TV2-n. Elmondta azt is, hogy a Séfek séfe nyáron hírül adott 3. évada hamarosan érkezik, mely év végi, vagy jövő év elejei bemutatást feltételez. A műsorvezetője ezúttal Ördög Nóra lesz, a kemény zsűri viszont a 2020/21-es szezonban is változatlan marad.


További hírek

Kiderült, hogy lesz-e idén Surivor VIP az RTL Klubon

A Föld lett az új Westworld, elindult az új, magyar sci-fi sorozat

Új tévécsatornát és új napi realityt indítanak Hajdú Péterék

Műsorváltozás lesz jövő héten az RTL Klubon


Hozzászólások