2019 oktoberében jelentette be az HBO, hogy egy 10 részes előzménysorozatot készít a Trónok harcához. A House of the Dragon 300 évvel az anyaszéria előtt játszódik és a Targaryen családról szól. A történet George R. R. Martin Tűz és vér című regénye alapján készül. Áprilisban már megerősítette az HBO, hogy a produkció munkálatai elkezdődtek és 2022-ben fog debütálni.

A ma bejelentett színészek (felső sorban balról jobbra): Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Graham McTavish, (alsó sorban balról jobbra) Matthew Needham, Bill Paterson és Gavin Spokes

hirdetés

Azt már korábban megírtuk, hogy Paddy Considine bújik I. Viserys király bőrébe. A széria készítői később nyilvánosságra hozták, hogy Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Fabien Frankel és két fiatal színésznő, Milly Alcock és Emily Carey is szerepelni fog benne. A mai nap folyamán 7 újabb nevet jelentettek be, akik csatlakoztak a szereplőgárdához.

Ryan Corr (Hölgyek feketében) Ser Harwin Strongot fogja alakítani, akit a Hét Királyság legerősebb emberének tartanak. Ő a Törvénymester, Lyonel Strong legidősebb fia és a Harrenhal örököse. Jefferson Hall (Vikingek) Lord Jason Lannistert fogja alakítani, aki a Kaszter-hegy ura és a ravasz politikus, Ser Tyland Lannister ikertestvére. Mindkét karaktert a színészt formálja meg.

David Horovitch (Miss Marple) Mellos mester, Visery király megbizható tanácsadójának a bőrébe bújik. Graham McTavish (Outlander ‑ Az idegen) Ser Harrold Westerlinget formálja majd meg, aki Jaehaerys király kora óta szolgál a Kingsguard-ban. Ő a lovagiasság és a becsület mintaképe. Matthew Needham (A rítus) karakterét Larys Strongnak hívják, aki Lyonel Strong mester fiatalabb fia. Bill Paterson (Városi legendák) Lord Lyman Beesbury-t fogja játszani. Ő Honeyholt ura és Visery király kis tanácsának tagja. Végül, de nem utolsó sorban Gavin Spokes (Brexit: Háborúban mindent szabad) kapta meg Lord Lyonel Strong, a Törvénymester és Harrenhal urának szerepét.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor