Az HBO 2019 októberében jelentette be, hogy 10 részes előzményszériát készít a Trónok harcához. A House of the Dragon a Targaryen családról szól majd és 300 évvel az anyasorozat előtt játszódik. A történet George R. R. Martin Tűz és vér című regényének az adaptációja lesz. Az HBO április végén hivatalosan is megerősítette, hogy a produkció munkálatai megkezdődtek, rá pár napra pedig ki is szivárogtak az első fotók a House of the Dragon forgatásáról.

hirdetés

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a sárkányos előzményszériában szerepelni fog többek között Paddy Considine (Birmingham bandája), Olivia Cook (Ready Player One), Emma D’Arcy (Truth Seekers), Matt Smith (Ki vagy, doki?), Steve Toussaint (Perzsia hercege: Az idő homokja), Eves Best (Jackie nővér), Rhys Ifans (King’s man: A kezdetek), Sonoya Mizuno (Kaliforniai álom), valamint Fabien Frankel (A kígyó) is.

Már több, mint két hónapja forgatják a sorozatot, azonban azt csak a mai napon jelentették be, hogy újabb két színésznő csatlakozott a szereplőgárdához. A House of the Dragon hivatalos Twitter-oldalán közzétett bejegyzésekből kiderült, hogy Milly Alcock (The Gloaming) és Emily Carey (Baleseti sebészet) is szerepelni fognak a produkcióban. Előbbi a fiatal Rhaenyra Targaryen hercegnőt alakítja majd, utóbbi pedig az ifjú Alicent Hightower bőrébe fog bújni. A sorozat várhatóan 2022-ben kerül képernyőre.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor