Idén februárban újult meg az RTL Magyarország internetes tartalomszolgáltatása, az RTL Most!, melyen ingyenesen visszanézhetőek a saját gyártású műsorok, valamint a vásárolt tartalmak is. Augusztus elején elindítottak a platformon két virtuális csatornát, a SzeressMostot és a NevessMostot, a napokban pedig egy új menüpont, a Reality Robbanás vált elérhetővé. Részletek a csatorna közleményében:

Augusztus 27-től exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatással várja látogatóit az RTL Most! A Reality Robbanás nevű tematikus összeállítás elsősorban azoknak szól, akik az idén ősszel induló új évadok előtt szeretnék újra átélni a Nyerő Páros, a Való Világ, az X-Faktor vagy éppen a Survivor korábbi adásainak legjobb pillanatait!

A sort a Nyerő Páros nyitja: a műsor első évada olyan formában lett újravágva és sorrendbe rendezve, hogy a párokról egy-egy összefüggő történetszál álljon össze. Ezzel mintegy öt és fél órányi új, kreatív tartalom várja az RTL Most! látogatóit. A tematika hasonló lesz a többi műsor esetében is: az újraértelmezett videófolyamok az új évad indulását megelőző hetekben jelennek majd meg az oldalon.

hirdetés

Az RTL Most! Magyarország egyik legkorszerűbb videós platformja, ahol egy egyszerű regisztrációt követően az RTL-es tartalmak jelentős része online visszanézhető. A folyamatosan bővülő kínálat mellett a látogatókat két tematikus csatorna – a SzeressMost! és a NevessMost! – is várja. A platformot havonta 400 ezer egyedi látogató használja mobilon, tableten vagy asztali böngészőben. Az RTL Most! látogatói 2018 első félévében több mint 16 millió videómegtekintést generáltak.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en