Majdnem tíz évvel ezelőtt, 2009 őszén indította el RTL Most nevű internetes platformját az RTL Magyarország. A weboldalon a saját gyártású műsorok adásai mellett visszanézhettük az RTL Klubon képernyőre került vásárolt filmek és sorozatok egy részét. Az évek során a kínálat fokozatosan változott, és újabb tartalmakkal színesült az RTL Most. A felületen az utóbbi időben több apróbb változás már jelezte, hogy hamarosan megújul a platform, február 1-től pedig hivatalosan is elindult az új RTL Most.

A weboldal használata, akárcsak eddig, továbbra is ingyenes lesz. Elég csak regisztrálni egy e-mail címmel vagy Facebook profillal, majd beállítva a kedvenc tartalmainkat, műsorvezetőket és műfajokat, el is kezdhetjük nézni a produkciók legfrissebb epizódjait. Az RTL Most kínálata fokozatosan bővül, de a legnépszerűbb műsorok mint például a Barátok közt, az Éjjel-Nappal Budapest, az Oltári csajok és a Válótársak már felkerültek, méghozzá a legjobb, tehát HD minőségben. A Barátok köztből ráadásul a 2017-ben sugárzott összes epizód elérhetővé vált a platformon.

A megújult RTL Moston visszanézhetjük az RTL Klub, az RTLII, az RTL Gold és a Cool tartalmait is, így például az X-akták vagy a Rejtjelek legfrissebb epizódjait, de olyan egykoron képernyőre került produkciókat is élvezhetünk mint a Volt egyszer két Németország, a Medicopter 117 – A légimentők, a Kalandra fal! vagy A kód című vetélkedők. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része