Novembert követően most is bemutatjuk, hogy milyen produkciókkal bővül a Prime Video kínálata az év utolsó hónapja során. Decemberben 12 újdonság érkezik a streaming szolgáltatóra, melyek között spanyol, olasz, indiai, francia, német, brit és amerikai alkotásokat is megtalálhatunk. Többek közt egy szuperhősös animációs filmet, egy dokumetumfilm-sorozat folytatását, adaptációkat, híres nevekkel készült produkciókat és karácsonyi alkotásokat is nézhetünk.

Karácsonyi fénytusa

December 1-jén került be a kínálatba a Dootha – A hírnök című indiai thriller-drámasorozat 6 részes 1. évada. Az újságíró Sagar élete hatalmas fordulatot vesz, amikor rájön, hogy az újságcikkekben megírt tragédiák elővetítik az életében bekövetkező fordulatokat. Hirtelen gyilkossággal gyanúsítják, és versenyt kell futnia az idővel, hogy tisztázhassa magát. Ám a rejtély megoldása számos veszélyt tartogat számára.

hirdetés

Szintén ezen a napon debütált Eddie Murphy vadonatúj karácsonyi vígjátéka, a Karácsonyi fénytusa (Candy Cane Lane). Egy családapa, Chris Carver eltökéli, hogy megnyeri a városban évente rendezett karácsonyi fénydekorációs versenyt. Miután véletlenül alkut köt egy rosszindulatú manóval, hogy növelje esélyeit a győzelemre, a manó életre kelti a karácsony 12 napját, és pusztítást okoz az egész városban. Chrisnek, feleségének és három gyermeküknek versenyt kell futniuk az idővel, hogy megtörjék a varázslatot, megküzdjenek a fondorlatos mágikus figurákkal, és megmentsék mindenki karácsonyát.

December 2-án jött a streaming szolgáltatóra a Szexoktatásból ismert Asa Butterfield főszereplésével készült Kié lesz a karácsony 2 (Your Christmas or Mine? 2). A brit romantikus vígjáték folytatásában ban James apja meghívja Hayley családját, hogy töltsék együtt a karácsonyt Ausztriában, egy luxus síparadicsomban, ahol bemutathatja az új amerikai barátnőjét. Azonban egy reptéri keveredést követően a két családot egymás szállására viszik, a völgy két különböző oldalára. Vajon túléli Hayley és James kapcsolata ezt az újabb zűrös karácsonyt?

7-én indult a Prime edző (Coach Prime) 6 részes 2. évada, melynek epizódjai hetente kerülnek fel a platformra. A dokumentumfilm-sorozat folytatásában a University of Colorado Boulder amerikai foci csapatának 2023-as szezonjába nyerhetünk betekintést. 8-a óta megtekinthető egy olasz krimiszéria, A gazember (The Bad Guy). A 6 epizódból álló 1. etapban az ügyész Nino Scotellaro élete romokban hever miután meghiúsul Suro letartóztatása. A maffia megfosztotta őt a méltóságától, a szerelmétől és a szabadságától, a sorstól azonban kap egy újabb esélyt. Balduccio Remoraként visszatér Szicíliába, hogy magát dél-amerikai unokatestvérnek kiadva bosszút álljon azért, amit elvettek tőle.

Szintén december 8-án jött a platformra a Kiskarácsony, Batkarácsony (Merry Little Batman) című animációs film. Amikor Damian, Batman fia otthon marad egyedül karácsonykor, átváltozik Kis Batmanné, hogy az ünnepek alatt megvédje Gotham Cityt a gonoszoktól. Ugyanezen a napon érkezett a Prime Videóra a Kerstin Gier azonos című könyvtrilógiáján alapuló német fantasy, a Silber – Az álmok könyve (Silver and the Book of Dreams / Silber und das Buch der Träume). Liv találkozik a rejtélyes Henryvel és barátaival, akik megismertetik az álomban utazás világával. Liv és új barátai végrehajtanak egy szertartást, hogy valóra váltsák az álmaikat, ehhez azonban a létező legnagyobb áldozatot kell meghozniuk.

8-tól tekinthető meg az Elcserélt karácsony (Un stupéfiant Noël) is. A francia vígjátékban karácsony este Greg inkább egy rendőrségi akcióban vesz részt, minthogy a családjával töltse az időt. A Mikulás megleckézteti, és úgy dönt, hogy egy jól ismert karácsonyi filmbe küldi Greget, hogy megmentse a főhős, Richard Silestone eladósodott családját. A varázslatba azonban hiba csúszik, és Richard Greg helyett egy veszélyes drogkereskedő hálózat elleni akció kellős közepén találja magát.

December 12-én került be a kínálatba egy spanyol thrillersorozat, a Los Farad. A produkció 8 epizódból álló 1. etapjában Oskar élete örökre megváltozik, amikor találkozik a rejtélyes és gazdag Farad családdal. A hétköznapi életet élő madridi srác a nemzetközi fegyverkereskedelem világába csöppen, ahol a játszma tétje minden vagy semmi. A széria főszereplőjét A nagy pénzrablásban Riót alakító Miguel Herrán játsza.

15-én debütál a könyvsorozaton alapuló Reacher 8 epizódos 2. szezonja. A veterán katonai nyomozó, Jack Reacher kódolt üzenetet kap arról, hogy egykori katonai egységének, a 110th MP Special Investigations tagjait rejtélyes és brutális módon egyenként elkezdték meggyilkolni. Reacher újra összeáll három egykori társával. Ahogy haladnak az ügy megoldása felé, a tét egyre nagyobb lesz, miközben fény derül arra is, hogy ki árulta el őket és ki lesz a következő halott.

December 21-én lesz a premierje a Gigolò per caso című olasz vígjátékszériának. A 6 részből álló produkció története szerint Alfonso sosem ápolt jó viszonyt az édesapjával, Giacomóval. A férfi szívinfarktusa után azonban kiderül, hogy a fia előtt egész életében titokban tartotta az eredeti foglalkozást, miszerint selyemfiú volt. Alfonso házassága válságba kerül és anyagilag is küszködik, ezért úgy dönt, hogy apja nyomdokaiba lép.

22-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Saltburn. Oliver Quick nem találja a helyét az Oxfordi Egyetemen, ám amikor megismerkedik Felix Cattonnal, egy csapásra bekerül a fiú bájos és arisztokrata világába. Meghívja Olivert Saltburnbe, különc családjának birtokára, ahol egy felejthetetlen nyár várja őt. A fekete humorú pszichológiai-thriller-drámában Barry Keoghan, Jacob Elordi, Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver, Archie Madekwe és Carey Mulligan alakítják a főszereplőket.

A Netflix decemberi friss szériáit itt, új filmjeit pedig itt ismertettük. Az HBO MAX sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait itt mutattuk be. A SkyShowtime-ra érkező legnagyobb filmekről és szériákról itt, a Disney+ kínálatába bekerülő produkciókról itt, míg az RTL+ év végi újdonságairól itt írtunk.

hirdetés

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Kiderült, hogy folytatódik-e a Gólkirályság

Változás az RTL-en: Jövő héten beduplázódik az X-Faktor

Hamarosan újabb A mi kis falunk napi ismétlés lesz látható az RTL-en

Napokon belül új évaddal jelentkezik a vidéki életet bemutató műsor az egyik magyar csatornán

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)