A SkyShowtime novembert követően az év utolsó hónapja során is számos premierrel jelentkezik majd. Ezúttal az 5 legfontosabb produkciót mutatjuk be, amelyek decembertől lesznek megtekinthetőek a streaming szolgáltatón. Többek közt idén debütált mozifilmek, egy westernsorozat és egy romantikus vígjátékszéria is elérhetővé válik a következő hónapban.

Halálos iramban 10.

7 hónappal a magyar mozis premiert követően, december 11-én a SkyShowtime-on is elérhetővé válik a Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen főszereplésével készült Könyvklub: A következő fejezet (Book Club – The Next Chapter). A 2018-as film folytatásában, amikor az események elszabadulnak és féltve őrzött titkokról hull le a lepel, a hősnők nyugis vakációjából egy életre szóló országjáró kalandtúra kerekedik.

hirdetés

Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető a streaming szolgáltatón a fél évvel ezelőtt a hazai mozikban bemutatott Transformers: A fenevadak kora (Transformers: Rise of the Beasts) című akció-sci-fi. A Transformers filmsorozat hetedik része egy kilencvenes évekbeli világ körüli kalandra repíti a nézőket az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába.

December 18-án dupla epizóddal debütál a platformon a Lawmen: Bass Reeves című westernsorozat. A 8 részes 1. évad ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. Reeves, aki az amerikai történelem legnagyobb törvényszolgájaként ismert, a polgárháború utáni újjáépítést követő korszakban szövetségi békefenntartóként dolgozott az Indián Területen, és több mint 3000 rendkívül veszélyes bűnözőt fogott el anélkül, hogy valaha is megsebesült volna. A széria november 5-én mutatkozott be a Paramount+-on.

Szintén ezen a napon kerül be a kínálatba a Smothered 6 epizódból álló 1. etapja. A brit romantikus vígjátéksorozat középpontjában Sammy egy független, fiatal nő és Tom, egy jószívű férfi áll. A két idegen találkozik egymással, és a levegő csak úgy izzik körülöttük. Miután megállapodnak egy kötöttségek nélküli viszonyban, a kapcsolatukat alaposan összekuszálja, hogy mély érzelmeket kezdenek táplálni egymás iránt. Sammy viszont hamarosan rájön, hogy van egy másik nő is Tom életében; a hatéves kislánya. A produkciónak december 7-én lesz a premierje a Sky Comedy-n.

Májusban mutatták be a mozikban a Halálos iramban 10. (Fast X) részét, amit december 23-tól a SkyShowtime előfizetői is megnézhetnek. A múlt árnyékából rettenetes fenyegetés bújik elő, melyet a vérbosszú táplál, és az illető el van szánva arra, hogy szétzúzza Dom családját. A família korábban megölte a brazil dorgbárót, aminek szemtanúja volt annak fia. Dante az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tervet szőtt Dom kegyetlen megleckéztetésére. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy nyolcéves fia Dante bosszújának végső célpontja.

hirdetés

Megvan, hogy mikor ér véget a Next Top Model Hungary a TV2-n

Június elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban