A Disney+ novemberi premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek a tél első hónapja során a streaming szolgáltatóra. Decemberben 11 újdonság kerül be a kínálatba, melyek között megtalálható a 2023-as év egyik leginkább várt filmje, több sorozat és néhány animációs tartalom is.

hirdetés

December 1-jén debütált a Disney+-on John Travolta rövidfilmje, a The Shepherd. Karácsony este egy hazafelé tartó vadászpilóta eltéved repülés közben a víz felett és csodára van szüksége a túléléshez. 6-án vált elérhetővé a Drámatábor (Theater Camp) című vígjáték. Amos és Rebecca drámaoktatók egy lerobbant táborban, melynek megmentése érdekében egy mesterművet kell színpadra állítaniuk.

Két nappal később, 8-án érkezik az Egy ropi naplója – Karácsony: Négy fal között (Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever) című animációs film, mely a franchise harmadik darabja. December 13-án két produkció jön a platformra. Ezen a napon indul a Bob Burgerfalodája (Bob Burger’s) 13. etapja és a Bear Grylls – Sztárok a vadonban: A kihívás (Running Wild with Bear Grylls: The Challenge) című reality is, ahol a világhírű kalandor újabb sztárokat ragad ki a komfortzónájukból.

December 15-én kerül fel a Disney+-ra a 2023-as év egyik leginkább várt filmje, az Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny). Harrison Ford minden bizonnyal ebben a moziban bújik utoljára a legendás régészprofesszor, Indiana Jones bőrébe. A filmben rajta kívül olyan sztárok láthatóak, mint Mads Mikkelsen vagy Antonio Banderas.

20-án három produkció is érkezik a streaming szolgáltatóra. Két animációs széria új évaddal jelentkezik, ugyanis a Family Guy 22. etapja és A Simpson család (The Simpsons) 35. szezonja is ezen a napon válik elérhetővé a platformon. Emellett karácsony előtt 4 nappal, dupla epizóddal debütál a Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson and the Olympians). A történet főszereplője a 12 éves Percy Jackson, aki nem is sejti, hogy milyen nagy erő lakozik benne. A New York-i fiúról kiderül, hogy nem egyszerű halandó, hanem egy félisten, ugyanis ő Poszeidón fia. A sorozattal itt foglalkoztunk részletesebben.

Két nappal később jön a Mi lenne, ha…? (What If…?) 2. évada. Az animációs széria 22-ét követően naponta jelentkezik majd új epizódokkal. A sorozatban a Figyelő, Uatu végigvezeti a nézőket a hatalmas multiverzumon. December 29-én érkezik a The Naughty Nine: Jobb lopni, mint kapni (The Naughty Nine) című film. Karácsony reggelén a csintalan ötödikes, Andy arra ébred, hogy nem kapott ajándékot a Mikulástól. Rájön, hogy vélhetően a rossz gyerekek listájára került, de úgy érzi, hogy igazságtalanul. Néhány hasonló sorsú gyerekkel úgy döntenek, hogy eljutnak a Mikulás falujába, hogy megszerezzék jól megérdemelt ajándékaikat.

A fent említett produkciókon kívül több karácsonyi tartalom is elérhető a Disney+ kínálatában. Megtekinthető többek között mind az öt Die Hard-film, valamint a Reszkessetek, betörők! összes darabja is.

A SkyShowtime decemberben érkező legnagyobb filmjeiről és szériáiról itt, az RTL+ év végi újdonságairól itt, az HBO Max decemberi sorozatpremierjeiről pedig itt írtunk.

hirdetés

Egy rossz és egy jó hír érkezett az Egy csodálatos asszony magyarországi vetítésével kapcsolatban

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon