Az HBO csütörtökön New Yorkban tartott rendezvényt, ahol a médiavállalat vezérigazgatója, Casey Bloys több fontos bejelentést is tett. Korábban nyilvánosságra hozta, hogy jövő nyár elején érkezik a Sárkányok háza 2. évada, most pedig újabb sorozatok folytatásáról beszélt. A vezérigazgató elárulta, hogy két népszerű sorozat új évada is legkorábban 2025-ben érkezhet a streaming szolgáltatóra.

hirdetés
Advertisement

A The Last of Us január 16-án debütált a hazai HBO Maxon, a hónap végén pedig be is jelentették, hogy berendelték a 2. évadát. A széria folytatásának forgatása az írói sztrájk és a színészek munkabeszüntetése miatt egyelőre nem kezdődhetett el. Casey Bloys most bejelentette, hogy a sorozat felvétele 2024 elején elindul. Az eseményen az is kiderült, hogy a Pedro Pascal és Bella Ramsey nevével fémjelzett széria 2. évada legkorábban 2025-ben debütálhat az HBO Maxon.

Az Eufória 1. évada 2019 júniusában debütált az HBO-n, a 2. évada pedig tavaly januárban érkezett meg. Még véget sem ért a 2. szezon, amikor berendelték a folytatását. A forgatását azonban elhalasztották, és azóta nagy volt a csend a széria új etapja körül. A médiavállalat vezérigazgatója most azt is nyilvánosságra hozta, hogy a Zendaya főszereplésével készült Eufória 3. évada szintén legkorábban 2025-ben érkezhet a streaming szolgáltatóra. A legújabb etap forgatókönyvén vélhetően még dolgozniuk kell, ugyanis július végén váratlanul elhunyt a sorozat egyik fontos szereplője, Angus Cloud. 

hirdetés

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese

Kivételesen nem lesz műsorváltozás hétvégén a TV2-n, ekkor indul a Sztárban sztár és a Megasztár

Európai bestsellert feldolgozó krimisorozat érkezik a SkyShowtime-ra

Rendkívüli műsorváltozás az RTL-en: Váratlanul új évaddal tér vissza Sebestyén Balázs saját műsora