Az HBO egyike azoknak a csatornáknak, melyek a legminőségibb tartalmakkal várják a nézőket. Náluk fut napjaink két legfelkapottabb drámája, az idén szünetet tartó Trónok harca és a Westworld is, De olyan vígjátékok is elérhetőek, akár az HBO GO-n is, mint a Megborulva című, stand-uposról szóló szitkom, melynek 2. évada január 15-én mutatkozott be. Hónapról-hónapra több új szériát mutat be az HBO, 2018-ban is rengeteg premier lesz a csatornán. Előfordul olyan is, hogy egy napon három új sorozat közül is válogathatnak a nézők, alább végig is vesszük, hogy milyen produkciók mutatkoznak be hamarosan.

Január 19-től, azaz mától nézhető az HBO kínálatában a Túloldal első évada is, mely kifejezetten tini nézőket céloz, a történet szerint a főhős hosszú, kómában töltött időszak után tér magához és kénytelen egy új világ kihívásaival szembesülni. Január 31-től rögtön az amerikai premierrel egy időben az HBO GO-n elérhetővé válik a sorozat második etapja is.

Január 19-től elérhető az HBO GO-n a Britannia is, mely izgalmasnak tűnő történelmi sorozat, druidákkal és a rómaiak inváziójával megspékelve. Az Oscar-díjas J.K. Simmons rajongóinak jó hír, hogy január 22-től a Képmás című nyomozós sci-fiben. A színész által játszott karakter átjárót talál egy párhuzamos világba, az összeesküvést pedig egyedül saját alteregójával szövetségbe lépve oldhatja meg. Január 23-án jön még a méltán híres Steven Soderbergh új sorozata, a Mozaik, január 26-án pedig folytatódnak A kenderfutár megpróbáltatásai, a második évaddal.

hirdetés

Alan Ball, a Sírhant művek és a True Blood alkotója is új sorozattal tér vissza 2018-ban az HBO-n, február 12-én jön az Itt és most első szezonja. Az HBO legjobb talk show-ja, John Oliver műsorvezetésével február 19-én folytatódik, míg a démonokkal teli Ash VS Evil Dead 3. etapja február 26-án tér vissza. A Gyilkos játékok című kultikus film alapján készített Heathens is megérkezik még tavasszal az HBO-ra, az új széria premierje március 17-én lesz. A Válaszcsapás stílusáért rajongó nézők egy új komédiasorozatnak köszönhetően találhatják meg a számításukat, a Barry március 26-án jön. Március 26-án végre folytatódik a Szilícium-völgy is, már az 5. szezonnal, a geek humor kedvelői tehát nem maradnak mulatságos percek nélkül.

Március 26-án a 6. évaddal folytatódik a Milliárdok nyomában is, ebben a Homelandben korábban brillírozó Damien Lewist láthatjuk az egyik főszerepben. Donald Sutherland főszereplésével március 26-án startol a Bizalom című sorozat is, március 30-án pedig kezdetét veszi a nagyon várt új, darkos tinisorozat, a Siren első etapja. Ebben egy fiatal lányt sodor partra a víz, Ryn felbukkanása pedig sokkolóan hat Bristol Cove lakóira, ugyanis kiderül róla, hogy egy szirén. A tengeri nimfák felbukkanása után háború veszi kezdetét a tengerért, amely sok áldozatot követel majd.

Emellett tavaszi premier lesz még a Diane védelmében is, ebben a Trónok harca egyik korábbi sztárját, Rose Leslie-t láthatjuk a főszereplők között. Szintén tavasszal jön az HBO latin-amerikai sorozata, a Biznisz a 4. évadával, április 1-től a nápolyi maffia életét bemutató Gomorra is folytatódik a 3. szezonjával, de visszatér még ebben a hónapban A szolgálólány meséje a 2. etappal, illetve 2018 második negyedévében folytatódik a Westworld a 2. évadjával. 2016-ban fejeződött be az HBO western sci-fije, mely hirtelen a kritikusok és a nézők kedvence lett, a szériában ráadásul olyan ismert színészek is szerepeltek, mint Anthony Hopkins, ráadásul nem is akárhogy!

2018 második negyedévében jön még két saját gyártású film is az HBO jóvoltából, ezek a Paterno és a disztópikus sci-fi környezettel operáló Fahrenheit 451 lesznek. Jim Carrey főszereplésével – némileg meglepő módon – érkezik a Kidding című sorozat is, még 2018-ban, a romantikus drámák rajongói pedig még ebben az évben örülhetnek A viszony 4. évadának is. A premierek között lesz még idén a médiacsászárokról szóló Succession, illetve elég várós a Sharp Objects is, mely a Holtodiglan szerzőjének bestsellere alapján készül, Amy Adams főszereplésével.

Az HBO-nál nagy hangsúlyt fektetnek a magyar gyártású sorozatokra is, így jó hír, hogy 2018-ban nézhető lesz az Aranyélet 3. évada, mely az elmúlt évek egyik legjobb tévés drámája volt, ami maffiózókról és kisstílű bűnözőkről szólt. Ez a produkció egyébként a legdrágább magyar sorozat, amit eddig készítettek.

hirdetés

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára