A Trónok harca showrunnerei, David Benioff és Daniel Brett Weiss ismét együtt dolgoznak egy szérián, amely a Netflixen lesz látható. Richard Powers író regényéből, az Égig érő történetből (The Overstory) készítenek sorozatot. A könyv 2019-ben Pulitzer-díjat nyert legjobb fikciós mű kategóriában. Hugh Jackman az alkotás nagy rajongója, vezető producerként részt vesz a munkálatokban, de azt még nem tudni, hogy fog-e szerepelni a sorozatban.

Az Égig érő történet egy olyan világot mutat be, mely párhuzamosan létezik és összekapcsolódik a miénkkel, erőben gazdag, hatalmas és innovatív, ráadásul számunkra szinte láthatatlan. Ez a fák világa. Richard Powers regénye nem a klasszikus formát követi, több főszereplőt mozgat, kiknek életei valamiképpen összefonódnak. A mű egyik fő témája, hogy mi, emberek kicsik és jelentéktelenek vagyunk ám ahhoz mégis éppen elég nagyok, hogy szisztematikusan pusztítsuk azt, ami nálunk felfoghatatlanul nagyobb.

Ez Benioff és Weiss második munkája, melyet a Netflixnek készítenek. A páros 2019-ben kötött szerződést a streamingszolgáltatóval, ezt követően tavaly szeptember elején bejelentették, hogy sci-fi sorozatot csinálnak Cixin Liu A háromtest-probléma című sikertrilógiája alapján.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G