A Sony Pictures Television Networks CE által hazánkban működtetett tévéadók közül a VIASAT3 és a VIASAT6 is számos újdonsággal várja a nézőket az őszi szezonban. Augusztus 27-én hétfőtől kezdődően vált új műsorrendre mindkét tévécsatorna. Elindul egy vadonatúj vetélkedő Gundel Takács Gábor vezetésével, különkiadással jelentkezik a csatorna egyik realityje, valamint több, idehaza még nem vetített sorozat is érkezik.

Augusztus 27-én, 20:00-kor debütál a VIASAT3-on a csatorna vadonatúj, saját gyártású tudásalapú vetélkedője, a KérdezŐ, melynek műsorvezetője Gundel Takács Gábor. A minden hétköznap este képernyőre kerülő vetélkedőről itt írtunk bővebben. Augusztus 27-én tér vissza egy különkiadással a csatorna realityje, a Feleségek luxuskivitelben, melyből 21:00-kor a Lagzi luxuskivitelben kerül adásba. A tévéadó hétköznap esténként a vetélkedőt követően filmeket sugároz majd. A VIASAT3-ra egyetlen premier széria érkezik az ősz elején, a Battle Creek – Zsarupáros szeptember 2-tól, vasárnaponként 10 órától lesz látható. A krimi összesen egy évadot, 13 részt élt meg és 2015-ben futott Amerikában.

A sorozatpremierek a VIASAT6-on lesznek láthatóak. Augusztus 27-től 18:00-tól napi négy rész kerül adásba a Két pasi – meg egy kicsiből, melyet az Agymenők dupla része követ 20 órától. A népszerű komédiák után 21:00-ás kezdéssel a VIASAT6 is bemutatja Az Álmosvölgy legendája című sorozatot, melynek mindhárom évada az idén április végén megszűnt FOX-on volt látható. A fantasy-krimit követően minden hétköznap 22:00-tól, dupla résszel más és más produkció lesz látható.

hirdetés

Augusztus 27-én hétfőn indul a Helix című, két évadot, összesen 26 részt megélt, 2014 és 2015 között vetített amerikai scifisorozat. 28-án kedden debütál a szintén tudományos-fantasztikus Idővonal (Travelers), mely 2016-ban indult a kanadai Showcase csatornán, két évad készült belőle eddig, a harmadikat viszont a világ egyik legnagyobb online tartalomszolgáltatója, a Netflix készíti majd el és mutatja be exkluzívan.

Augusztus 29-től, szerdánként a harmadik évaddal folytatódik A zöld íjász és a Flash – A Villám testvérsorozata, A holnap legendái. A sorozat harmadik szezonja 18 epizódból áll, és Amerikában idén ősszel érkezik az újabb etap. 30-án, csütörtökön lesz az Amerikai istenek (American Gods) hazai tévépremierje. A Neil Gaiman azonos című regénye alapján készült fantasy dráma 2017-ben indult első évada 8 részes, a folytatás pedig 2019-ben érkezik a tengerentúlra. Ősszel péntekenként filmeket sugároz majd a VIASAT6, vasárnap délelőttönként pedig új részekkel érkezik a Top Gear.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en