2015-ben indult a Dunán a Csak színház és más semmi. A sorozat humorosan mutatja be, mi is zajlik a színházi kulisszák mögött és milyen egy társulat, egy színész élete. A szériából eddig három évadot láthatott a közönség, március 2-án, szombaton 19:30-kor pedig elstartol a negyedik szezon. A Csak színház és más semmi legújabb etapja egyben az utolsó is lesz, ezt még tavaly ősszel a produkció jelentette be. A múlt héten pedig megérkezett a sorozat legfrissebb előzetes is.

A negyedik évad azonban számos újdonságot tartogat majd a nézőknek. A korábbiakkal ellentétben hat helyett most több, 8 epizód kerül képernyőre. A Csak színház és más semmi története eddig minden szezonban egy színházi darab próbafolyamatát követte végig, ez a legutolsó etapban sem lesz másképp. Ezúttal egy zenés előadás, a Napfény hotel próbájába tekinthetnek be a tévézők. A színházi produkció főszerepére felkér a társulat egy népszerű popsztárt, Alexet, akit a sorozatban az Oltári csajokból megismert Ember Márk alakít.

Nem ő lesz azonban az egyetlen új szereplő a történetben. Csatlakozik a Komédiás Színházhoz két fiatal színésznő, Tina, akit Réti Nóra játszik majd, és Rebeka, akit Tóth Eszter formál meg. A két karakternek egymással kell versengenie a társulati tagságért. A színház új dramaturgját, az energikus és lendületes Kingát Mentes Julcsi alakítja a sorozatban. A fiatalok mellett nagy nevek is feltűnnek majd a Csak színház és semmi utolsó etapjában. A Harrison Ford magyar hangjaként is ismert Csernák János a Bánsági lldikó alakította Cili egykori szerelmét, Istvánt játssza majd. A férfi fiatal barátnőjének szerepében pedig Jordán Adélt láthatjuk majd. Mellettük szerepet kapott még Epres Attila, Tóth Ildikó és Kovács Lehel is.

hirdetés

Az új szereplők mellett több nagy visszatérő is lesz. Újra láthatják a nézők a Csak színház és más semmi egykori meghatározó szereplőjét, a Tatai Lilit alakító Mikecz Estillát. Visszatér Klem Viktor (Topor Máté) és egy rövid jelenetre Szabó Erika is. A sorozat utolsó évadában nem csak új szereplőkkel találkozhatnak a rajongók, hanem egy új helyszínnel is. A forgatásnak helyt adó Thália Színházat a nyáron felújították, ezért a sorozat felvételeire máshol került sor. Az alkotók ezt beleírták a történetbe is, eszerint a Komédiás Színház és társulata új helyen folytatja működését. (Fotó: Bara Szilvia)

(A cikket a Megafilm támogatta.)

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G