A Duna 2015-ben mutatta be újabb, saját készítésű, heti fikciós sorozatát, a Csak színház és más semmit. A szériában egy kitalált színház és társulatának életébe nyerhetünk bepillantást, végigkövetjük az előadások próbafolyamatait, valamint azt, hogyan alakul a színészek és a vezetőség magánélete. A Csak színház és más semmi idén tavasszal jelentkezett a harmadik évadával, és már májusban megkezdték a negyedik etap forgatását. Augusztusban elsőként számoltunk be arról, hogy az Egynyári kalandhoz hasonlóan a Csak színház folytatása is hosszabb lesz, a korábban megszokott hat rész helyett nyolc új epizódot láthat majd a közönség.

A széria forgatása a napokban fejeződött be, ezt egy Facebook posztban árulták el a Csak színház és más semmi oldalán. Emellett pedig azt is leleplezték, hogy a negyedik lesz a sorozat utolsó évada. A történetet lezáró, nyolc részes szezonban több érdekesség is várja majd a nézőket. A produkció a SorozatWikin jelentette be még augusztusban, hogy a forgatás helyszínéül szolgáló Thália Színházban zajló felújítási munkálatok miatt az íróknak új ötletet kellett kidolgozniuk.

Szintén nálunk olvashattátok először, hogy visszatér a negyedik etapra a korábbi főszereplő, Mikecz Estilla és Klem Viktor, valamint fontos szereplő lesz az Oltári csajokból ismert Ember Márk is. A sorozat negyedik, és egyben utolsó évada várhatóan jövő év első felében indul a Dunán. (Fotó: Csak színház és más semmi Facebook oldala)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban