Hétfőn, sajtótájékoztatón leplezte le a TV2, hogy október második hetétől milyen esti kínálattal is kívánják szórakoztatni a tévénézőket. Jelenleg minden hétköznap ugyanazt a két saját gyártású produkciót, a MasterChef VIP-t és A Piramist adják a főműsoridőben, október 8-tól azonban szinte minden nap más-más tartalom kerül képernyőre. A hazai készítésű műsorok mellett pedig ismét teret kapnak a premier külföldi sorozatok is.

A Ninja Warrior Hungary évadnyitó adása után, október 8-án 22:25-kor indul a TV2-n az Elrabolva (Taken) című akciósorozat, mely az azonos című filmtrilógia alapján készült. A főszereplője a fiatal Bryan Mills, aki azután kerül a CIA-hoz, miután több embert is megmentett egy vonaton a velük utazó bűnözőktől. Az akcióban egy közeli hozzátartozóját azonban elvesztette, és ez a tragédia készteti arra, hogy a CIA-nál dolgozva vegye fel a harcot a bűnözőkkel. A sorozat 2017-ben debütált az Egyesült Államokban és idén nyáron két évad után véget is ért. Az Elrabolva sorozatváltozata nem lesz teljesen ismeretlen a magyar közönség számára, ugyanis tavaly novemberben az AXN NOW-ra felkerült magyarul az első, tíz részes évada.

Az NCIS előző, 14. etapja 2017 márciusban indult a TV2-n, de hat rész után megszakították a sugárzást egy műsorváltozásnak köszönhetően. Az egykoron népszerű krimi hónapokra eltűnt a képernyőről, és csak tavaly júniusban folytatódott új epizódokkal, de akkor már nem a TV2-n, hanem a cégcsoport egyik kábeladóján, a Prime-on. A széria idén ismét visszatér a főadóra. Az új, sorban 15. évada október 11-től kezdve csütörtök esténként 22:20-kor lesz látható a TV2-n. Az NCIS legújabb, 16. évada pedig a napokban indult a tengerentúlon.

hirdetés

Ez a két sorozat mellett továbbra is láthatóak lesznek a már futó premier szériák, és érkezik több csatornapremier is. Hétfőnként 02:15-től dupla részekkel a Fejjel a falnak (Against the Wall) című 2011-es krimi, itthon még nem vetített első évada látható. Keddenként 22:35-től a Prime után a TV2-n is elindul az APB – A milliárdos körzet című, egy évadot megélt krimi. Szerdánként 00:10-kor a Lángoló Chicago hatodik évadát, utána 01:10-től a Briliáns elmék hetedik szezonját vetítik országos premierként. Október 10-től szerda esténként, a Sztárok és párok után 22:20-as kezdéssel kerül adásba a Zoo – Állati ösztön, mely korábban szintén a Prime-on volt látható. Csütörtökönként 02:30-kor a Bűnös Chicago itthon még nem látott ötödik etapjának részeit vetítik tovább. Péntekenként 00:50-kor az NCIS: Los Angeles 8. évada érkezik szintén csatornapremierként, mely után 01:50-től a Gotham lesz továbbra is látható októberben.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához