2017 augusztus 27-én láttunk utoljára Trónok harca részt, hiszen ekkor búcsúzott el a 7. évad a szezonfináléval a nézőktől. A rajongóknak azóta rengeteg idejük volt rá, hogy áttanulmányozzák a könyveket és újranézzék a sorozatot. Sokan közülük teóriákat gyártottak a lehetséges befejezésekről, George R. R. Martin elmondása szerint pedig vannak köztük olyanok, akik helyesen kitalálták, hogy mi lesz a Trónok harca vége.

“Az olvasók részéről egy csomó képtelen, de kreatív elgondolást hallottam a történet végéről. Egy-két jó megoldás is született azért, akadtak, akik a könyvekben elrejtett kis utalásokat összerakták és rájöttek, hogy ki nyeri a Westerosért folyó csatát” – erősítette meg újfent az író, ezzel elismerést adva a lelkes rajongóknak.

A sorozat már régen elhagyta a könyveket a történet szempontjából, azonban jól ismert tény, hogy a tévés verzió befejezése is ugyanaz lesz, mint A tűz és jég dala regényeké. George R. R. Martin régóta szenved a Winds of Winter publikálásával, a rajongóknak jó hír azonban, hogy úgy tűnik, az író már a végső fázisban tart művével. A Trónok harca széria 2019 áprilisában tér vissza az HBO-n és az HBO GO-n, februárban pedig megkezdődik az első spinoff pilot epizódjának forgatása, melytől azt lehet várni, hogy méltóképp meséli el Westeros történelmét. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi