2016-ban indult a Csak színház és más semmi a Dunán. A produkció a Csak szex és más semmi című film átdolgozása, amely bemutatja, milyen egy színházi társulat élete. A humoros hangvételű széria ma 19:30-kor tér vissza a 4. évadával. Az ismét szombat esténként látható sorozatból ez a szezon lesz az utolsó, a megszokotthoz képest pedig hosszabb, 6 helyett 8 részes etappal jelentkezik.

A Csak színház és más semmi folytatása a Thália Színház felújítási munkálatai miatt új helyszínen játszódik majd. A társulat emiatt költözni fog és még több külső helyszínt láthatunk az új részekben. A sorozat eddigi három évadában mindig egy színházi darab próbafolyamatát kísérhettük figyelemmel, ez most sem változik. Ezúttal egy zenés darab, a Napfény hotel kulisszatitkaiba nyerhetünk betekintést. A Csak színház és más semmi negyedik szezonjában egy Alex nevű népszerű popsztárt kérnek fel a Napfény hotel főszerepére, aki nem kevés bonyodalmat okoz majd. A karaktert az Oltári csajokból ismert Ember Márk alakítja.

Új szereplőkből nem lesz hiány a Csak színház és más semmi új évadában, Réti Nóra törtető színésznőként, Tóth Eszter, pedig az ő elszánt, de mindig higgadt ellenpólusaként tűnik fel a szezonban. Rajtuk kívül a Mentes Julcsi által alakított Kinga bolygatja fel a társulat hétköznapjait, aki gyakornokként vesz le mindenkit a lábáról. A 4. évadban visszatér Klem Viktor és Mikecz Estilla is, akiket legutoljára a 2. etapban láthattunk. Karaktereik, Máté és Lili egy szerelmi háromszögbe keverednek, így izgalmas lesz a két közönségkedvenc felbukkanása.

hirdetés

A fiatalok mellett Csernák János és Bánsági lldikó, valamint rajtuk kívül Jordán Adél is új szereplőként csatlakozik a történetbe. Milyen bonyodalmak várhatóak még a Komédiás Színház életében? Hogyan illeszkednek majd be a feltörekvők a társulatba? Kiderül szombatonként 19:30-kor a Dunán.

(A cikket a Megafilm támogatta.)

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G