Andrzej Sapkowski lengyel író neve legalább annyira ismert a fantasy rajongók körében, mint J. R. R. Tolkiené vagy George R. R. Martiné. A művész a The Witcher című regényei miatt vált népszerűvé, főleg miután videojátékos adaptációk is készültek belőle. A Netflix az eredeti regények alapján tévésorozatot készít hamarosan, mely sokak szerint legalább olyan komolyan vetélytársa lehet a Trónok harcának és előzménysorozatának, mint az Amazon-féle A Gyűrűk Ura.

A The Witcher regényeket eddig 19 nyelvre fordították le, ezért és a videojátékok ismertsége miatt a Netflix komoly érdeklődésre számíthat a széria körül. A főszereplő egy Geralt nevű, hófehér hajú szörnyvadász, aki gyerekkora óta arra lett kiképezve, hogy mágiával és a kardjával visszaküldje a túlvilágra az emberekre támadó lényeket. A szláv mitológia képviseltetheti majd magát a képernyőkön a The Witcher jóvoltából, melynek Lauren Schmidt Hissrich (Defenders, Az elnök emberei) lesz az alkotója, aki egy Twitteres poszt alapján már az első rész forgatókönyvét is elkészítette.

Ennyit tudunk egyelőre a produkcióról, illetve azt, hogy olyan ismert figurák is benne lesznek a sztoriban, mint Ciri, Triss Merigold, Yennefer és persze maga Geralt. A The Witcher már a videojátékos verzióban is teli volt erőszakkal, sötétséggel, brutális fordulatokkal, na meg egy csomó szexjelenettel. Így a Trónok harca rajongóinak erre az adaptációra is érdemes lesz odafigyelniük a közeljövőben.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en