A Trónok harca utolsó szezonját rengeteg kritika érte az elmúlt hónapokban, a legtöbben azonban főleg a sorozatzáró részt szidták. A 8×03-as, amelyben a deresi csata zajlott le, a sötét fényképezésétől eltekintve még sok rajongó tetszését elnyerte. Felejthetetlen pillanat volt ugyanis, amikor Arya Stark a semmiből feltűnt és settenkedő nindzsaként az Éjkirályt meglepte. Végül pedig ki is nyírta a Mások vezérét. Kit Harington viszont azok között volt, akik nem örültek annyira ennek a fordulatnak.

“Be kell vallanom, kissé dühös voltam emiatt, ugyanis én akartam megölni az Éjkirályt! A mai napig bánom, hogy nem az én karakteremnek szánták ezt a fordulatot. Úgy érzem, hogy az előző évadok alatt minden arra utalt, hogy Havas Jon fog végezni a sorozat misztikus gonoszával. Imádtam Vladimir Furdikkal (az Éjkirályt alakító színész) harcolni, a Rideghon című részben is megmérkőztünk már egyszer egymással. Örültem azért Maisie sikerének, hiszen Arya Stark ebben a részben mutathatta meg végül, micsoda orgyilkossá vált a kiképzése alatt” – mondta el Kit Harington.

A Havas Jont játszó színésznek nem kellett sokáig várnia arra, hogy újabb fontos szerepet kapjon a Trónok harca után. Az Eternals című Marvel filmben alakítja majd Fekete Lovag karakterét, ahogy itt beszámoltunk róla. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor