2019 februárjában számoltunk be arról, hogy a Cobra 11 huszonegy év után az RTL Klub helyett a Coolon jelentkezik új epizódokkal. A 22. évad első részét még az RTL Klub tűzte képernyőre elsőként, ezt követően azonban február 12-től délutánonként az RTL kábelcsatornáján jelentkezett a német sorozat. A váltás oka az volt, hogy nem az elvárt nézettségi számokat hozta az RTL Klubon a produkció. Most kiderült, hogy az akciósorozat hamarosan új évaddal tér vissza a Coolon.

Szeptember 6-án rögtön két rész is adásba kerül, péntek délután 14:00-kor és 15:00-kor startol el a 23. évad a Cobra 11-ből. Szeptember 9-től, hétfőtől azonban még nem tudni hány részt vetítenek le hétköznaponta a Coolon.

Habár a Cobra 11 premier epizódjai a Coolon láthatóak 2019 eleje óta, a széria mégsem tűnt el az RTL Klubról. A 22×02-es epizóddal kezdve, június 24-e óta minden vasárnap este képernyőre került a produkció, másodlagos vetítésként. Érdekesség, hogy a 22. évad 5. epizódját kihagyta az RTL Klub, vélhetően azért, mert túl sok meztelenség volt ebben az epizódban és ez nem fért bele a 12-es karikás vetítésbe. Azok a nézők tehát, akik az RTL Klubon kísérték figyelemmel a Cobra 11-et az elmúlt hetekben, nem látták végig az évadot.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi