A Cobra 11 az RTL Klub egyik legelső külföldi sorozataként indult, a csatorna 1997-es műsorkezdését követően nem sokkal már képernyőre is került. Nagyon sokáig az RTL Klub egyik legnézettebb sorozata volt és a vasárnap esték meghatározó pontja. Az elmúlt években több időpontban is adta a csatorna, de már csak gyengébb vagy közepes eredményeket szállított. Legutóbb augusztusban a 22. évad 1. epizódját tűzte képernyőre az RTL Klub, majd egy rész után pihenőre küldte a sorozatot, mely azóta is szünetel.

A folytatásra azonban a széria rajongóinak nem kell tovább várni, de a legújabb részek már nem az RTL Klubra érkeznek. 21 év után a Cobra 11 elsődleges vetítése átkerül az RTL Magyarország sorozatos csatornájára. A Coolon február 11-én indul a sorozat 22. szezonja a már RTL Klubon leadott 1. epizóddal, majd február 12-től délutánonként itt lesznek láthatóak a sorozat új részei. A csatorna minden hétköznap 13:15-től három epizódot is képernyőre tűz majd.

A változás kapcsán megkerestük az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, ahol a SorozatWikinek megerősítették, hogy a Cobra 11 premier epizódjai mostantól valóban átkerülnek a Coolra. A sorozat azonban nem tűnik el az RTL Klub képernyőjéről sem, másodlagos vetítés formájában később itt is látható lesz. A tömbösített délutáni vetítés (egy sorozatból egymás után több epizód is képernyőre kerül) része a Cool korábban bejelentett megújulásának. “A Cobra 11 már tavaly nyár óta ilyen formában látható a csatornán: a visszajelzések is azt igazolják, hogy a nézők kedvezően fogadták a több epizódos sugárzást. Az új évad premierje tovább erősíti majd a csatorna délutáni műsorsávját, és megalapozza a tavaszi struktúra főműsoridős tömbösítését is” – olvasható az indoklásban.

hirdetés

Azt, hogy a Cobra 11 teljes 22. évadát ledaráljak-e a Coolon még nem tudni, ahogy arról sincs még információ, hogy az RTL Klubon mikor folytatódhat a sorozat. (Fotó: Cool)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor