A TV2 február 27-től áll át tavaszi műsorrendre, ennek részleteiről már ebben a cikkben beszámoltunk. Az új kínálat része lesz három új saját gyártású műsor, több premier évad és egy vadonatúj széria is, amelyet a TV2 két programigazgatója a nagy évértékelő interjúban itt nálunk jelentett be. Ez pedig, a február 28-án, Az 50 milliós játszma felvezetésével, 21 órakor debütáló Született szobalányok lesz, melyet az előzetes alapján a TV2 az egykoron nagy népszerűségnek örvendő Született feleségek utódjának szán.

Mindezt persze nem alaptalanul teszi. A Született szobalányok (eredeti címén Devious Maids) ugyanis a Lila akác köz történetének ihletésében készült. A sorozat kitalálója az a Marc Cherry, aki a Született feleségeket is megálmodta, és bár új munkája papíron egy telenovella feldolgozása, azt érdemes tudni, hogy az ominózus szappanopera pont Cherry legendás munkájából, a Született feleségekből nyert inspirációt. A Született szobalányok története házvezetőnők egy csapatára fókuszál, akik Beverly Hills legelőkelőbb és leggazdagabb családjainál dolgoznak.

Drámában, szerelemben és persze sötét titkokban nem lesz hiány a 2016 nyarán, a negyedik évadával véget ért sorozatban. A talpraesett és szívdöglesztő főszereplőket ismert színésznők alakítják. Láthatjuk többek között a Dokik Espinosa nővérét, Judy Reyest, a Nyomtalanul című krimiből is ismert Roselyn Sanchezt, és az Ugly Betty – Címlapsztori egyik állandó szereplőjét alakító Ana Ortizt is.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G