A Németországban több mint 20 éve, 1996-ban indult akciósorozat, a Cobra 11 egykoron hazánk legnépszerűbb külföldi szériája és hosszú éveken keresztül meghatározó pontja volt az RTL Klub vasárnap estéinek. A széria rajongói az utóbbi időben azonban elég rosszul jártak, ugyanis a 2017 tavaszán elindított 21. évadot kilenc rész után szünetre küldték, majd idén bár eddig kétszer is visszatért, mindkét alkalommal rövid időn belül újra levették a képernyőről. A Cobra 11 viszont június 17-én, 18:55-kor ismét folytatódik, immáron a jól megszokott vasárnapi időpontjában.

A német akciósorozat két stábbal április végén érkezett Budapestre. Heiko Schmidt, a Cobra 11 producere a Fókusz Pluszban elárulta, hogy a csapatuk eddig csak öt országban, Albániában, Ausztriában, Spanyolországban, Belgiumban és Törökországban forgatott. “Mindig igyekszünk valami különleges külföldi helyszínt találni, ami nem könnyű. Ez most itt sikerült. Ezzel is szemléltetjük, hogy ez egy igazi nemzetközi sorozat, nem véletlenül láthatják már 120-130 országban a tévénézők” – nyilatkozta a szakember. A stáb a magyar fővárosban több helyszínen is dolgozott: forgattak az Alkotmány utcában is, a Néprajzi Múzeumot pedig a sorozat kedvéért egy bankká alakították át.

A történet szerint Jenny (Katrin Hess) Budapestre hívja Semirt és társát, Pault. A volt rendőrnőt ugyanis keresi az FBI egy magyar milliárdossal kapcsolatban, aki egy bűnbanda vezére. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez az epizód mikor kerül képernyőre Németországban, de vélhetően az ősszel induló 23. szezon részeként láthatja majd a német közönség. A folyamatos megszakítások miatt a 21. etap sem ért még véget idehaza, így a jelenleg is készülő folytatás hazai premierjét egyelőre megtippelni is nehéz lenne. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Íme a Fókusz forgatási beszámolója:

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához