.

Hatalmas sorozatözön lesz az RTL Klubon, itt a csatorna nyári műsorrendje

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. május 28. 09:27
Az RTL Klub egy héttel a TV2 után, június 8-tól vált teljesen nyári üzemmódba. Ezen a héten változik a csatorna hétköznapi délutáni és esti műsorrendje és az egy hete beszámolt most aktuális hétvégi változásokhoz képest is újjá alakul a tévéadó szombati és vasárnapi programstruktúrája. A sorozatrajongóknak remek hír, hogy a legmelegebb évszakban ellepik a magyar és külföldi szériák az RTL Klubot!
Június 8-tól hétköznap délutánonként a Bosszú 14:45 helyett 25 perccel korábban, már 14:20-kor elkezdődik majd. Ezen kívül az eddigi szimpla epizódok helyett dupla epizódokkal folytatódik a széria. Az Elif - A szeretet útján a mostani, napi kettő helyett, csak egy résszel fog jelentkezni. A török sorozat 3. évada innentől kizárólag 16:45-től lesz látható. Az RTL Híradó továbbra is marad a jól megszokott 18 órás időpontjában. A Fókusz szintúgy 18:50-kor kezdődik majd, de a hivatalos tévéműsor szerint pár perccel hosszabb lehet. A Barátok közt kezdését jelenleg 20:05-re jelölik, de valójában múlt szerda óta 20:20-kor látható, 8-ától pedig 20:10-re írják. Főműsoridőben azonban a nagyobb változások Berényiék után lesznek. Hétfőn 21 órakor várhatóan még néhány hétig a Cápák között 2. szezonjának maradék epizódjai kerülnek képernyőre. Keddtől péntekig A Tanár 2. évadának ismétlése lesz látható. Az RTL Klub második legnézettebb heti sorozatának 2. etapja 2019 év elején volt látható és 10 epizódból állt.
Hétfőn 22 órakor egy vadonatúj, 2019-es amerikai krimisorozat érkezik Gyilkos lelkek (Prodigal Son) címmel. A széria 20 epizóddal jelentkező 1. évada idén április végén fejeződött be a tengerentúlon. Keddtől 21:50-es időpontban érkeznek a különböző külföldi szériák, elsőként jön a Magnum 2. szezonja, mely 11 hónapja volt szüneten az RTL Klubon. A produkció új etapja idén májusban fejeződött be Amerikában, így szintén frissnek számít. Szerdára kerül a Négy esküvő és egy temetés folytatása, melynek első két epizódját a soron következő két szombaton a Mellékhatás előtt, 20 órakor sugározzák. Csütörtökön lesz a Doktor Murphy 3. évados premierje, mely 2020 márciusában fejeződött be a tengerentúlon és egy év után tér vissza az RTL Klubra. Pénteken ugyanúgy a Különben dühbe jövök című sorozat lesz látható, de 50 perccel később, csak 21:50-től.
Szombaton 19 órakor továbbra is a Fókusz Plusz fog jelentkezni, de várhatóan csak pár hétig. A magazin az elmúlt két évben mindig június második felében ment nyári szünetre, így most is nagyjából akkor lehet erre számítani. Utána, 20:00-tól filmeket sugároz majd a csatorna. Vasárnap 18:50-kor új évaddal folytatódik a Cobra 11. A német autópálya rendőrökről szóló széria 23. szezonja a Coolon korábban már látható volt, de az RTL Klubon még nem lett bemutatva. 19:45-től filmek lesznek majd látható.


További hírek

Jövő héten szünetre megy az egyik fontos magyar sorozat az RTL Klubon

Az RTL is beszállt az Aranyélet készítőjének frissen díjat nyert sorozatötletébe

Márciusban új évaddal folytatódik az egyik legnépszerűbb kórházas sorozat Magyarországon

Új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik fontos magyar sorozata


Hozzászólások