Az RTL Klub egy héttel a TV2 után, június 8-tól vált teljesen nyári üzemmódba. Ezen a héten változik a csatorna hétköznapi délutáni és esti műsorrendje és az egy hete beszámolt most aktuális hétvégi változásokhoz képest is újjá alakul a tévéadó szombati és vasárnapi programstruktúrája. A sorozatrajongóknak remek hír, hogy a legmelegebb évszakban ellepik a magyar és külföldi szériák az RTL Klubot!

Június 8-tól hétköznap délutánonként a Bosszú 14:45 helyett 25 perccel korábban, már 14:20-kor elkezdődik majd. Ezen kívül az eddigi szimpla epizódok helyett dupla epizódokkal folytatódik a széria. Az Elif – A szeretet útján a mostani, napi kettő helyett, csak egy résszel fog jelentkezni. A török sorozat 3. évada innentől kizárólag 16:45-től lesz látható. Az RTL Híradó továbbra is marad a jól megszokott 18 órás időpontjában.

A Fókusz szintúgy 18:50-kor kezdődik majd, de a hivatalos tévéműsor szerint pár perccel hosszabb lehet. A Barátok közt kezdését jelenleg 20:05-re jelölik, de valójában múlt szerda óta 20:20-kor látható, 8-ától pedig 20:10-re írják. Főműsoridőben azonban a nagyobb változások Berényiék után lesznek. Hétfőn 21 órakor várhatóan még néhány hétig a Cápák között 2. szezonjának maradék epizódjai kerülnek képernyőre. Keddtől péntekig A Tanár 2. évadának ismétlése lesz látható. Az RTL Klub második legnézettebb heti sorozatának 2. etapja 2019 év elején volt látható és 10 epizódból állt.

Hétfőn 22 órakor egy vadonatúj, 2019-es amerikai krimisorozat érkezik Gyilkos lelkek (Prodigal Son) címmel. A széria 20 epizóddal jelentkező 1. évada idén április végén fejeződött be a tengerentúlon. Keddtől 21:50-es időpontban érkeznek a különböző külföldi szériák, elsőként jön a Magnum 2. szezonja, mely 11 hónapja volt szüneten az RTL Klubon. A produkció új etapja idén májusban fejeződött be Amerikában, így szintén frissnek számít.

hirdetés

Szerdára kerül a Négy esküvő és egy temetés folytatása, melynek első két epizódját a soron következő két szombaton a Mellékhatás előtt, 20 órakor sugározzák. Csütörtökön lesz a Doktor Murphy 3. évados premierje, mely 2020 márciusában fejeződött be a tengerentúlon és egy év után tér vissza az RTL Klubra. Pénteken ugyanúgy a Különben dühbe jövök című sorozat lesz látható, de 50 perccel később, csak 21:50-től.

Szombaton 19 órakor továbbra is a Fókusz Plusz fog jelentkezni, de várhatóan csak pár hétig. A magazin az elmúlt két évben mindig június második felében ment nyári szünetre, így most is nagyjából akkor lehet erre számítani. Utána, 20:00-tól filmeket sugároz majd a csatorna. Vasárnap 18:50-kor új évaddal folytatódik a Cobra 11. A német autópálya rendőrökről szóló széria 23. szezonja a Coolon korábban már látható volt, de az RTL Klubon még nem lett bemutatva. 19:45-től filmek lesznek majd látható.

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban