.

Több év után visszatér két nagy TV2-s műsor a csatornára

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. május 19. 22:19
Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója egy ma megjelent interjújában nagy bejelentéseket tett a TV2 idei nyarával, őszével és a jövő évével kapcsolatban. Ezekből már megírtuk, hogy Kamarás Iván lesz Fenyő Iván utódja a Mintaapákban, így ő alakítja majd tovább Géza karakterét. Emellett szintén lehoztuk, hogy két korábbi nagy RTL-es műsor is a TV2-n tér vissza, ezek a Szombat esti láz és a Farm. Ezeken kívül a programigazgató további fontos hírekről is beszámolt.
2020 nyarán visszatér A Piramis a TV2-re. Stohl András vetélkedőjének első évada 2018 első hónapjaiban nagy sikerrel volt látható a csatornán, majd az év őszén a második szezonja már hatalmas bukás volt. Most közel 2 év szünet után új részekkel folytatódik a produkció, de hogy pontosan mikortól és melyik sávban fog menni, még nem tudni. Ezen kívül a következő évszakban a Hegyi doktor – újra rendel is eddig nem látott epizódokkal kerül képernyőre. Lesz idén egy másik nagy visszatérő műsoruk is. 2 év szünet után újra lesz Sztárban sztár a TV2-n, mely megerősíti a két napja elsőként lehozott hírünket, hogy 2020-ban elmarad a Sztárban sztár leszek! tehetségkutató. Az átváltozó showműsor 2018-ig bezárólag hat éven keresztül volt látható a TV2-n, az első években hatalmas sikerrel, de 2017-re csökkenni kezdett a nézettsége, tavaly előtt pedig már egyáltalán nem ment jól. A Szombat Esti Láz és a Sztárban sztár mellett egy harmadik egész estés nagy produkciójuk is lesz, az ősz második felében jön a Nicsak, ki vagyok? 2. évada is. Ezzel a három show-val az év második felében igencsak erős lehet hétvégente a TV2.
Ezeken kívül érkezik egy Love Bistro nevű műsor, ami egy történetközpontú gasztro-reality lesz - nyilatkozta Fischer Gábor szintén az Origonak. "A versenyben részt vevő párok kapcsolati dinamikája legalább ugyanakkora szerepet kap a műsorban, mint az általuk elkészített ételek. A műsort a Free Monkeys Production gyártja." A kábelcsatornák tekintetében pedig fontos hír, hogy a SuperTV2-re ősszel jön a 2018-ban hatalmasat bukó MasterChef VIP 2. évada.


További hírek

Vadonatúj sorozat és több folytatás is érkezik az AXN-re és a VIASAT6-ra

80-as évekbeli, magyar sorozatot készíthet Enyedi Ildikó és az Aranyélet kreatív producere

Azonnali műsorváltozás az RTL Klubon, új időpontba kerül a Keresztanyu is

Kiderült, hogy lesz-e idén Surivor VIP az RTL Klubon


Hozzászólások