2019 februárjában forgatják a Trónok harca első előzményszériájának a pilot epizódját, amely ha tetszik az HBO-nak, teljes évados berendelést is kaphat. A spinoff több ezer évvel az anyasorozat előtt játszódik, a Hősök korának végén, a legújabb hírek szerint teljesen másfajta világot láthatunk majd benne, mint az eredeti produkcióban. George R. R. Martin most elárulta, a Trónok harca történelme mellett Westeros másik oldalát is szívesen bemutatná. Egy olyan sorozatban, mely nem a hatalmasok játszmájára koncentrál, inkább a kisemberekkel foglalkozik.

“Erősen gondolkozom rajta, hogy Spear Carriers (Fegyverhordozók) címmel érdekes lenne egy olyan sorozatot készíteni, mely a Trónok harca eseményei alatt játszódik. Csak éppen ez a produkció nem Daenerysszel, Jaime-vel, vagy épp Tyrionnal foglalkozna. A kisemberek állnának inkább a történet középpontjában, például egy Királyvárban élő testőr, egy Kisujj bordélyházában dolgozó örömlány, vagy éppen egy pantomimes, aki az utca népét szórakoztatja. Az ő sztorijuk fonódna össze és látnánk, hogy élik meg ezt a brutális háborút. Nagyszerű lenne egy ilyen testvérszéria, talán megpróbálom meggyőzni róla az HBO-t!” – árulta el George R. R. Martin, A tűz és jég dala regénysorozat szerzője.

A rajongók egyre dühösebbek Martinra, mert a Winds of Wintert még mindig nem fejezte be a mester, bár ha ilyen ötletekkel áll elő, lehet, hogy megenyhülnek a 70 éves íróval kapcsolatban.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor