.

George R. R. Martin 5 újdonságot is elárult a Trónok harca előzménysorozatáról

Írta: RaulReal | 2019. július 10. 11:48
Jelenleg is forgatják a Trónok harca előzménysorozatának pilot epizódját, amely Jane Goldman és George R. R. Martin felügyelete alatt készül. A produkció 5 ezer évvel az anyaszéria előtt játszódhat, a legfrissebb hírek szerint pedig a Bloodmoon munkacímű alkotásban nagy szerepet kaphatnak a mammutok. A tűz és jég dala írója most az Entertainment Weekly-nek adott interjút, amelyből 5 fontos újdonság is kiderül a spinoffról. Cikkünkben idézetek formájában összefoglaljuk ezeket a friss információkat, amelyek biztosan megosztják majd a rajongótábort!
1. Westerosban nem hét, hanem száz királyság lesz "Habár a Trónok harcában 7 királyság volt, ha visszamegyünk az időben, találunk olyan periódusokat, amikor 9 vagy 12 is háborúzott egymással. Az anyaszéria történései előtt több ezer évvel pedig 100 apró királyság volt kénytelen megtűrni egymást, ezek többségét ráadásul kicsinyes emberek vezették" - árulta el az író, ezzel utalva arra, hogy a Trónok harca jelenkorában ahhoz képest rend volt, amit majd a spinoffban láthatunk. 2. Az előzménysorozatban lesznek Starkok és rémfarkasok is "A Stark-ház biztosan felbukkan majd. A testvérsorozat egy olyan világba kalauzol, ahova a sárkányok még nem tették be a lábukat, de rajtuk kívül is rengeteg izgalmas lényt be tudunk majd mutatni. A Mások is jelen lesznek, ahogy hatalmas mammutok cirkálnak majd a világban" - mondta George R. R. Martin, majd hozzátette, aki rajongott például Szellem és Havas Jon kapcsolatáért, annak jó dolga lesz, ugyanis a rémfarkasok se maradnak ki a sztoriból, már amennyiben az HBO berendeli sorozatnak a pilotot.
3. A sorozat elején nem lesznek még Lannisterek "A spinoff a Lannisterek felbukkanása előtti időket mutat be. A hírhedt család fő tartózkodási helyét, a Castlery Rockot éppen egy másik família, a Casterlyk fogják uralni, akiktől Lann the Clever csalja ki a várat. Egyelőre nem vagyunk benne biztosak, hogy ezt a történetet is bemutatjuk, erről még tárgyalnunk kell." 4. A spinoffnak sem lesz főszereplője "Korábban pletykálták, hogy három színésznő, Naomi Watts, Naomi Ackie, és Denise Gough által megformált karakterek állhatnak a történet középpontjában. Ahogy a Trónok harca esetében, úgy itt is vonakodnék attól, hogy kijelentsem, ki lesz a spinoff főszereplője. Rengeteg szereplőnk lesz, senkit nem tudnék kiemelni közülük, akire rá lehetne majd sütni, hogy ő lesz az egyértelmű főhős" - árulta el Martin az Entertainment Weekly kérdésére. 5. Sokakat meglephet az előzménysorozat végleges címe A spinoffot eredetileg The Long Night címmel emlegették, de a Trónok harca 8. évadának egyik epizódjánál ezt David Benioff és D. B. Weiss már ellőtte, így nehezítheti a dolgokat. "Több jó ötletet is hallottam, de egy friss variáció, a The Longest Night (Leghosszabb éjszaka) tetszik most legjobban."


További hírek

Bejelentette visszavonulását a Trónok harca legerősebb embere

Új Trónok harca videojáték jelent meg

Maisie Williams elképesztő indokkal jelentkezett a Trónok harcába

Kis híján nem az HBO készített sorozatot a Trónok harcából


Hozzászólások