Október 3-án, ma 15:00-kor indul útjára Magyarország legújabb humorcsatornája, a Comedy Central Family, mely főleg családi sorozatokat kínál a kíváncsi nézőknek. A már jól ismert vígjátéksorozatok mellett újdonságok is érkeznek, ezek országos premierek lesznek. Az új tévéadó a Comedy Central Extra helyére érkezik, teljesen magyar szerkesztésű és a kedves hangvételű szériák rajongóit célozza. A csatorna újdonságai sokszínűek lesznek, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét a Comedy Central Familyn.

Ma este két érdekes premierre is érdemes odafigyelni, hiszen október 3-tól minden hétköznap tripla részekkel érkezik a Melissa & Joey című amerikai szitkom. A produkció már látható volt itthon, most azonban a széria rajongói 17:00-ás kezdéssel átismételhetik a látottakat. A sorozat egyik főszereplője a 90-es évek egyik legnagyobb tinisztárja, Melissa Joan Hart, aki a Sabrina, a tiniboszorkányban és a Clarissában vált sokak kedvencévé. A Melissa & Joey első évada 30 epizódos és egy olyan nőről szól, aki a politikai karrierjét egyengetve hirtelen egy férfi dadus segítségére szorul, miután a nyakába szakad néhány neveletlen kisgyerek.

Rögtön a Melissa & Joey után, 18:30-kor érkezik a Baby Daddy című vígjátéksorozat, amely ugyancsak jó iramban, tripla részekkel lesz látható a Comedy Central Familyn. A széria egy huszonéves férfiről, Benről és lakótársairól szól, akik az új albérletükbe költözve egy kisbabát találnak a küszöbön. Főhősünk komoly slamasztikába kerül, hiszen ex-barátnője magára hagyta a kicsit, így a srácok előtt a feladat, hogy felneveljék az apróságot! A Baby Daddy 6 évadot és 100 részt ért meg, Amerikában népszerű szitkom volt, melyben olyan híres vendégszereplők is feltűntek, mint Greg Grunberg a Hősökből és a Hazug csajok társasága szépsége, Lucy Hale.

hirdetés

A régi kedvencek közül a Comedy Central Familyn olyan sorozatokkal találkozhatnak a nézők, mint az Így jártam anyátokkal, az Új csaj, a Kertvárosba száműzve, illetve az Anyám borogass. Újdonságokból sem lesz hiány, hiszen az új humorcsatornán országos premierként lesz látható az egyik legszerethetőbb 2016-os újonc, a Hallatlan (Speechless). A szitkomban egy súlyos betegségben szenvedő srácot és családját láthatjuk, akik igyekeznek szembenézni a hétköznapok kihívásaival és nevetve legyőzni azokat. A Comedy Central Family az animációs sorozatok rajongóinak is kedvez majd, hiszen a Simon macskája is újdonság lesz.

(A cikket a Viacom támogatta.)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor