A House of the Dragon című új, a Trónok harca világában játszódó sorozat 300 évvel az anyaszéria előtti eseményeket mesél majd el. A produkció George R. R. Martin Tűz és vér című könyvét dolgozza fel, mely Hódító Aegonnal, a Vastrón készítőjével veszi kezdetét, aztán bemutatja azokat a generációkat, akik a Targaryen-dinasztia fennmaradásáért küzdöttek. Nemrég kiderült, hogy a spinoff egyik főszereplője, Paddy Considine lesz, aki I. Viserys királyt alakítja majd, most pedig újabb fontos információ látott napvilágot a House of the Dragonnel kapcsolatban.

A Winter Is Coming számolt be róla elsőként, hogy míg a Trónok harca 8 évadát Horvátország és Spanyolország mellett főleg Észak-Írország fővárosában, Belfastban forgatták, addig a testvérsorozatot új helyszínen veszik fel. Az értesülést az HBO is megerősítette, miszerint a House of the Dragon munkálatai elsősorban Angliában zajlanak majd, a Watfordban található Leavesden Studiosban, ami Londontól északra fekszik. A filmstúdió több ikonikus filmnek is otthont adott már, a Harry Pottert is itt forgatták, illetve a Batman stábja is a Leavesdenben dolgozik jelenleg.

Míg a Trónok harca készítői és sztárjai sokszor küzdöttek az észak-ír időjárással, Watford és környéke sokkal naposabb és melegebb vidék. A House of the Dragon munkálatai 2021-ben indulnak, és várhatóan 2022-ben érkezik meg a sorozat az HBO-ra.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en