Idén februárban újult meg az RTL Magyarország internetes tartalomszolgáltatása, az RTL Most!, melyen ingyenesen visszanézhetőek a saját gyártású műsorok, valamint a vásárolt tartalmak is. Augusztus elején elindítottak a platformon két virtuális csatornát, a SzeressMostot és a NevessMostot, a napokban pedig egy új menüpont, a Reality Robbanás vált elérhetővé. Részletek a csatorna közleményében:

Augusztus 27-től exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatással várja látogatóit az RTL Most! A Reality Robbanás nevű tematikus összeállítás elsősorban azoknak szól, akik az idén ősszel induló új évadok előtt szeretnék újra átélni a Nyerő Páros, a Való Világ, az X-Faktor vagy éppen a Survivor korábbi adásainak legjobb pillanatait!

A sort a Nyerő Páros nyitja: a műsor első évada olyan formában lett újravágva és sorrendbe rendezve, hogy a párokról egy-egy összefüggő történetszál álljon össze. Ezzel mintegy öt és fél órányi új, kreatív tartalom várja az RTL Most! látogatóit. A tematika hasonló lesz a többi műsor esetében is: az újraértelmezett videófolyamok az új évad indulását megelőző hetekben jelennek majd meg az oldalon.

hirdetés

Az RTL Most! Magyarország egyik legkorszerűbb videós platformja, ahol egy egyszerű regisztrációt követően az RTL-es tartalmak jelentős része online visszanézhető. A folyamatosan bővülő kínálat mellett a látogatókat két tematikus csatorna – a SzeressMost! és a NevessMost! – is várja. A platformot havonta 400 ezer egyedi látogató használja mobilon, tableten vagy asztali böngészőben. Az RTL Most! látogatói 2018 első félévében több mint 16 millió videómegtekintést generáltak.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en