Az HBO az egyik legsikeresebb magyar sorozatának, az Aranyéletnek az egyik főszereplőjének, Miklósi Jankának a nevében küldött e-mailt az újságíróknak. A levél szerint Szentvázsony független polgármesterjelöltjeként indul a sorozat karaktere, akit Ónodi Eszter alakít. A kampányhoz elég komolyan összerakott weboldal készült, van szavazásra buzdító videó és bővebben is olvasható, hogy Janka milyen módon változtatná meg a kisemberek életét, ha politikusnak állhatna.

Az Aranyélet folytatásában Miklósi Janka valóban polgármesteri babérokra tör majd, az HBO azonban azért kezdte el most reklámozni a produkció folytatását, mert a közelgő választások miatt mindenki a politikával foglalkozik. Külön vicces, hogy az e-mailben azt is emlegetik, hogy Janka üzleti partnerei és családja is jó néven veszi a támogatást, hiszen az Aranyélet a magyar mutyivalóságról, a megvesztegetésekről és a bűnözésről szól.

Az Aranyélet 3. évada várhatóan összel kerül képernyőre, az HBO műsorán. Alább megtekinthető Miklósi Janka kampányvideója!

hirdetés

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G