A Hannibal 2013 áprilisában mutatkozott be az NBC-n, a produkció az amerikai országos csatornán megszokottakhoz képest sokkal durvább és sötétebb volt. Will Graham szerepében Hugh Dancy vadászott egy rendkívül veszélyes sorozatgyilkosra, a macska-egér játékban pedig a Dr. Hannibal Lecter öltönyébe bújó Mads Mikkelsen tökéletes partnere volt. A három évadot megért, 2015 nyarán elkaszált széria nemrég felkerült a Netflix kínálatába. Amerikai sajtóértesülések szerint pedig rengetegen belenéztek, ezért felerősödtek azok a hírek, melyek szerint az online videotár feltámaszthatja a Hannibalt és a negyedik etappal folytathatja.

Korábban Mads Mikkelsen is nyilatkozott arról, hogy Bryan Fuller másik csatornát keres, ahol a Hannibal visszatérhetne. Az alkotó viszont most lehűtötte a kedélyeket. “Nagyon örülök neki, hogy a sorozat felkerült a Netflixre, mert így ismét a figyelem középpontjába kerülhet a Hannibal. De az online videotár részéről senki sem keresett meg azzal, hogy felkérjenek rá, hogy készítsem el a negyedik évadot. Ahogy korábban is, most is mindent elkövetek azért, hogy új részekkel térhessünk vissza, de egyelőre a Netflix nem mutat érdeklődést” – mondta a korábbi showrunner.

A Netflix számára nehézségeket okozhat a sorozat folytatásával kapcsolatban, hogy Hannibal karakterének jogai Martha De Laurentiisnél, a krimi korábbi executive producerénél vannak, míg a többi szereplő felett a Gaumont International Television rendelkezik. Így a cégnek mindkét féllel meg kellene egyeznie, ha új részeket szeretnének készíteni.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor