Bryan Fuller a különleges alkotói stílusáról vált ismertté a tévés iparban, a készítőnek olyan produkciókat köszönhetünk, mint a Halottnak a csók, a Wonderfalls, az Amerikai istenek, vagy éppen a Hannibal. Az NBC műsorán 2013 tavaszán mutatkozott be és három évad alatt 39 epizódot ért meg a rendkívül brutális hangvételéről és gyönyörű fényképezéséről ismert Hannibal. Azóta többször is szó volt arról, hogy egy 4. szezonnal folytatnák a produkciót, most épp a kannibál pszichológust alakító Mads Mikkelsen nyilatkozott róla, hogy a berendelés akár össze is jöhet a közeljövőben.

“Azt hallottam, hogy Bryan Fuller a mai napig próbál új otthont keresni a Hannibalnak, egy másik csatornán. Mindenki szeretett a sorozaton dolgozni, így biztos vagyok benne, hogy az eredeti szereplőket nem lenne nehéz megnyerni a folytatásra. Fuller keményen dolgozott azon, hogy megszerezze A bárányok hallgatnak jogait, így az esetleges folytatás Dr. Lecter legismertebb történetét dolgozná fel” – árulta el a színész, aki mostanában igazi hollywoodi sztárrá vált, miután a Doctor Strange-ben és a Zsivány Egyesben is feltűnt.

A Hannibal 2015 augusztusában búcsúzott el a nézőktől, idehaza a sorozatot az AXN vetítette és egyike volt a magyar csatorna kiemelt produkcióinak. A szériában Mads Mikkelsen mellett olyan színészek szerepeltek, mint Hugh Dancy, Gillian Anderson és Laurence Fishburne.

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

17. heti nézettség - Az elmúlt évek legsikeresebb hétköznapi műsora lett a Házasság első látásra

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre