Ezen a hétvégén lezárulnak a TV2 idei őszének legnagyobb kiállítású produkciói és eldől, hogy kik lesznek a nyertesek. Az egyik műsor a csatorna őszének legkevésbé nézett, míg a másik a legsikeresebb műsora.

Szombat este véget ér a Star Academy, mely az elmúlt évek legnagyobb televíziós bukása volt. A reality-vel fűszerezett tehetségkutató augusztus végén indult és karácsonyig kellett volna képernyőn legyen. A csatorna elsőként októbertől megszüntette a napi adásokat és a hétköznapi extra adásokat, majd néhány hete kiderült, hogy az egész műsor is egy hónappal hamarabb véget ér. Szombaton 18:50-kor így kiderül, hogy Pádár Alexandra, Szőcs Renáta, Hegyi Dávid, vagy Kertész Iván nyerni meg a tehetségkutatót.

Vasárnap befejeződik a Sztárban sztár is. A zenés showműsor szeptember közepén indult és idén is nagy siker. Ugyan nem követik annyian, mint tavaly, de így is messze a TV2 legsikeresebb műsora és a 2016-os év egyik legjobban teljesítő televíziós produkciója. A műsor eredetileg később indult volna és csak november végén vagy december elején ért volna véget, de mivel kiderült, hogy Liptai Claudia babát vár, előrébb hozták a kezdést. A zsűritag azonban így sem tudott végig a műsorban maradni és október közepén Ábel Anita ült be Hajós András, Majka és Bereczky Zoltán mellé.

hirdetés

Vasárnap 18:50-kor a fináléban szólóprodukciókkal és duettekkel is készül a Sztárban Sztár négy döntőse. Veréb Tamás Keresztes Ildikóval, Kocsis Tibor Kis Grofóval lép színpadra, míg Muri Enikő Csipával és Nagy Adri pedig Betty Love-val énekel duettet.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en