Vasárnap jelent meg a SorozatWikin a TV2 Csoport programigazgatójával készült évértékelő interjú podcast formájában. Fischer Gábor azon kívül, hogy részletesen elemezte a tavalyi évet, több komoly bejelentést is tett a 2024-es évükről. Mivel ezek hanganyagban hallgathatóak meg, a legfontosabb információkat most összeszedtük ebben a cikkben.

Fotó-összeállítás: Index

A 2024-es évben két olyan fontos produkció is lesz a TV2-n, ami 2. évaddal tér vissza és komoly várakozás előzi meg. Az egyik ilyen a Zsákbamacska lesz mely Majka és Pápai Joci távozása miatt 4 új házigazdával érkezik. A második pedig A Kísértés című nagyszabású reality, mely utoljára 20 éve, az RTL-en volt látható. Fischer Gábor mindkét produkció kapcsán bejelentette, hogy mikorra lehet rájuk számítani.

hirdetés

“A Zsákbamacskát két új műsorvezető-párossal már leforgattuk. A vetélkedő 2. évada hamarosan, még idén tavasszal látható lesz”

– árulta el a programigazgató a SorozatWikinek. Ezen kívül hozzátette, hogy idén is lesznek VIP epizódok a vetélkedőből.

“Januárban leforgattuk A Kísértést is, melynek már láttuk az elővágásait. Szintén nagyon erős és ígéretes lesz, de azt gondolom, hogy erős és ígéretes produkciókat nem most kell elpufogtatni, így A Kísértés az őszi televíziós szezonban egy izgalmas sávjában lesz látható”

– mondta Fischer Gábor az évértékelő podcast adásban.

Fischer Gábor (Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Két nagyobb költségvetésű, államilag támogatott heti sorozat is érkezik a jövőben a TV2-re, de nagyon kevés konkrétum hangzott el a premierjükkel kapcsolatban. A S.E.R.E.G. a gyártó bejelentése alapján ősszel érkezik, a Hunyadit pedig év végére mondják.

“Egyik esetében még zajlik a forgatás (S.E.R.E.G. – szerk), a másik esetében pedig az utómunka (Hunyadi – szerk.) ezért korai lenne most még megmondani. Annyit azonban el tudok mondani, hogy leghamarabb ősszel érkezhetnek a TV2 képernyőjére”

– fogalmazott a programigazgató.

Ez pedig szinte biztos, hogy azt jelenti, hogy még nincs eldöntve, mikor tűzik őket képernyőre.

Érdekes információ, hogy 2024-ben változik a TV2 programstratégiája is.

“Idén sok mindent máshogy csinálunk, mint tavaly. Picit kevesebb erőforrást biztosítunk a tavaszi szezonra, mert azt gondoljuk, hogy nagy csata lesz ősszel”

– magyarázta Fischer Gábor a SorozatWikinek.

Az egyik ilyen változás pedig az lesz, hogy 3 nagyszabású showműsor is látható lesz ősszel a TV2-n, amelyre a programigazgató szerint még nem volt példa. Az egyik ilyen a korábban már bejelentett Megasztár lesz, a másik kettőt pedig a szakember nálunk leplezte le.

“2024-ben is lesz Dancing with the Stars ősszel a TV2 képernyőjén. Nagyon készülünk, hogy megugorjuk a tavalyi fejlődést és jövőre arról beszéljünk, hogy idén még sikeresebb volt a műsor. Tavaly kiütöttünk vele egy Voice-t, idén is várjuk az ellenfelünket”

– árulta el az oldalunk podcast műsorában Fischer Gábor.

Sokan arra számítottak, hogy a Megasztár bejelentése után idén nem készít Sztárban sztárt a tévétársaság. Azonban ez meglepetésre nem így lesz, a programigazgató a SorozatWikinek elárulta, hogy a Sztárban sztár All Star érkezik ősszel a TV2-re. A Sztárban sztár eddig három változatban (sima, leszek és gyerek) összesen 167 adással került képernyőre és ezek túlnyomó többsége nagy siker volt. Ezért most a műsorban látható eddigi legjobbakkal All Star évaddal folytatják a produkciót.

A Fischer Gáborral készült teljes évértékelő interjú itt hallgatható meg.

hirdetés

Árpa Attila lesz az RTL vadonatúj napi sorozatának egyik főszereplője

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 5. epizódjának előzetese

A csatornán még nem látott török sorozat érkezik a Dunára

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Megszűnt az egyik hazai csatorna

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re