A Szemtanúk és az Időbevándorlók után újabb norvég sorozat érkezik az HBO GO-ra. Az HBO Nordic új, saját gyártású produkciója, az Isten hozott Senkiföldjén (Welcome To Utmark) április 18-án, most vasárnap kerül fel az online videótárra magyar szinkronnal és felirattal. Ráadásul a premier napján a teljes széria megtekinthető lesz. Az előzetese a cikk alatt nézhető meg. A 8 részes dramedy története szerint a hideg, északi Utmarkban mindenki ismer mindenkit, az idegenek pedig nem mindig boldogulnak arrafelé. Egy napon megérkezik egy optimista tanárnő, aki új életet szeretne ott kezdeni, de rá kell jönnie, hogy az egyetlen, aki érett felnőttként viselkedik az egy tizenkét éves kislány.

A sorozat a fura utmarki emberek küzdelmein keresztül mutatja be, hogy hogyan találhatjuk meg a helyünket a világban. Legyen szó arról, hogy hogyan szedjük össze magunkat egy szakítás után, hogyan váljunk felnőtté, hogyan lépjünk túl egy szerettünk elveszítésén, vagy hogy hogyan szabadítsuk meg a testünket halott férjünk lelkétől egy ördögűzés során. A széria az élet kihívásainak elfogadásáról, és arról szól, ami emberivé tesz minket: a szeretetről, a halálról és a transzvesztitizmusról.

A főszerepekben Tobias Santelmann (Időbevándorlók), Marie Blokhus (A tizenkettedik férfi), Alma Günther (Side om Side) és Stig Henrik Hoff (Időbevándorlók) látható. Mellettük többek közt szerepel Marius Lien, May-Linda Kosumovic, Rozafe Chelaj és Nils Johnson. A sorozat alkotója és írója Kim Fupz Aakeson (Dermesztő hajsza, Hétköznapi pár), rendezője Dagur Kári (Fúsi, Sötét ló, A vajszívű), producerei Finn Gjerdrum és Sein Kvae, míg executive producerei Hanne Palmquist, Camilla Curtis és Steve Matthews.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre