A Barátok közt az RTL Klub legrégebbi sorozata, melyet az RTL Magyarország az elmúlt időszakban négy különböző időpontban is vetített. Elsőként az RTL Klubon 19:40-től kerültek képernyőre a legújabb epizódok. Ezután három különböző időpontban is ismétlései következtek, aznap 23 órakor az RTLII-n, a rá következő hétköznap hajnalban 4:30-kor az RTL Klubon és 15:30-kor szintén az RTLII-n. Az RTL Klubos első sugárzást leszámítva, mától minden mást vetítést érintő változás áll be.

A Sorozat+ megújulása miatt július 9-től az RTLII-ről lekerülnek a Bartátok közt ismétlései. Az RTL Klub mellett csak a Sorozat+ csatornán lesz látható az idén 20 éves sorozat. A Sorozat+ minden hétköznap 16:40-től leadja a két nappal korábbi Barátok közt részeket, míg 17:10-től az előző napi epizódokat. Ezen kívül lesz egy kevésbé fontos változás is, mától az RTL Klub hajnali vetítései 5 perccel korábbra, 4:25-re kerülnek.

Ez tehát azt jelenti, hogy megszűnnek a Barátok közt kora éjszakai ismétlései, a délutániak viszont egy másik csatornára és későbbi időpontba kerülnek. Ezen kívül aki lemarad Berényiék hétköznapjairól, az továbbra is visszanézheti az epizódokat RTL Most!-on. (Fotó: RTL Klub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója