A tavaly márciusban elinduló TV2 Play Prémium korábban már elérhető volt a mindigTV PRÉMIUM (Antenna Hungária), a Magyar Telekom, a Yettel és januártól kezdve a DIGI előfizetői számára is. Most újabb céggel bővült a lista. Március 16-tól, csütörtöktől ugyanis a Vodafone meghatátozott TV csomagjainak előfizetői is hozzáférhetnek a TV2 Play Prémiumhoz. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

Megállapodást kötött a TV2 Csoport és a Vodafone, melynek értelmében 2023. március 16-tól hozzáférhető a szolgáltató ügyfelei számára a TV2 Play Prémium. A TV2 Csoport meghatározott, visszanézhető tartalmai már csak és kizárólag ennek a platformnak részeként érhetők el. A Spíler Extra (a Spíler1 és Spíler2 televíziócsatornák sportműsorai), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids csak itt elérhetők a televíziós sugárzást követően. A Spíler Extra részeként számos nemzetközi futball bajnokság, kupa, így a Premier League, a La Liga, az UEFA Nemzetek Ligája és az FA Kupa tévés élő közvetítései mellett, olyan mérkőzések is elérhetők a felületen, amiket a tévében nem sugároznak a sportcsatornák. Emellett a bajnokságok népszerű magazinműsorai is a digitális kínálat részét képezik. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség korlátlan számú eszközön. A mozirajongók számára is rengeteg filmet tartogat a szolgáltatás: a Mozi+ és a Moziverzum sikerfilmjei és egyéb tartalmai is megtekinthetők, a gyerekeknek pedig a TV2 Kids extra műsorai nyújtanak sok-sok órányi kikapcsolódást.

A megállapodásnak köszönhetően így a mindigTV PRÉMIUM (Antenna Hungária), a Yettel, a Magyar Telekom és a DIGI mellett már a Vodafone előfizetői is hozzáférhetnek a TV2 Play Prémium tartalmaihoz.

hirdetés

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re