A tavaly márciusban elinduló TV2 Play Prémium korábban már elérhető volt a mindigTV PRÉMIUM (Antenna Hungária), a Magyar Telekom és a Yettel előfizetői számára. Most újabb céggel bővült a lista. Egy tavaly júniusi megállapodásnak köszönhetően ugyanis január 16-tól, hétfőtől már a DIGI előfizetői is hozzáférhetnek a TV2 Play Prémiumhoz. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

Hosszú távú megállapodást kötött tavaly nyáron a DIGI és a TV2 Csoport. A szerződés értelmében új szolgáltatásként a magyar piacra 2022 tavaszán bevezetett TV2 Play Prémium is teljeskörűen elérhetővé válik 2023-tól a DIGI meghatározott TV csomag előfizetői számára. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség korlátlan számú eszközön.

A TV2 Play Prémium digitális platformon bizonyos televíziós csatornák visszanézhető tartalmai már csak kizárólag ennek a szolgáltatásnak a részeként érhetők el. Ezek a Spíler Extra (vagyis a Spíler1 és Spíler2 televíziós csatornák sportműsorai), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids. A Spíler Extra tartalmain belül nemcsak a Premier League, a La Liga, az UEFA Nemzetek Ligája és az FA Kupa televízióban is látható élő mérkőzései, hanem olyanok is, amelyeket csak a TV2 Play Prémiumon lehet élőben követni, valamint a bajnokságok magazinműsorai is elérhetők. A Moziverzum és a Mozi+ extra szolgáltatásaival mozis sikerfilmek és azok egyéb tartalmai is megtekinthetők, a TV2 Kids extra műsoraival pedig a legkisebbek is szórakozhatnak.

A megállapodásnak köszönhetően így a mindigTV PRÉMIUM (Antenna Hungária), a Magyar Telekom és a Yettel mellett már a DIGI előfizetői is hozzáférhetnek a TV2 Play Prémium tartalmaihoz.

hirdetés

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek áprilisban a Disney+-ra

Premierdátumot kapott a The Walking Dead egyik testvérsorozata

Fontos változás lesz az idei Survivorben

Jó hír érkezett Reviczky Gábor betegségével kapcsolatban

Hamarosan véget ér a TV2 vadonatúj realityjének 1. évada

Több év kihagyás után visszatér a Miss World Hungary a Dunára