Június végén váratlanul 26 európai és amerikai tartalom – köztük A besúgó és az Aranyélet 3. évada – is lekerült az HBO Maxról, mely nagy felháborodást váltott ki az előfizetők körében. Ekkor a Warner Bros. azt közölte, hogy az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítése zajlik, és ennek a folyamatnak a része, hogy egyes produkciók lekerülnek a felületekről. Most pedig kiderült, hogy újabb népszerű, saját gyártású sorozatokat vesznek ki a kínálatból, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy pontosan mikor válnak elérhetetlenné.

hirdetés

Novemberben jelentették be, hogy elkaszálták az elmúlt évtized egyik legismertebb HBO-s sorozatát, a Westworld-öt. A széria ezáltal a 4. évaddal véget ért annak ellenére, hogy az egyik készítője, Jonathan Nolan korábban azt nyilatkozta, hogy egy 5. etappal szeretnék lezárni a történetet. Most azonban nyilvánosságra hozták, hogy a Westworld összes évada lekerül a streaming szolgáltatóról, ezért a későbbiekben már nem lesz rá lehetőség, hogy az HBO Maxon nézzük meg a sci-fi sorozatot.

Tavaly április 12-én debütált a platformon a viktoriánus korban játszódó The Nevers 1. évadának első fele. A különleges képességekkel rendelkező hölgyekről szóló sorozat folytatását már leforgatták, azonban most kiderült, hogy az HBO Maxon már biztosan nem fogják bemutatni. A streaming szolgáltató ugyanis elkaszálta a sci-fi-t. Ezzel együtt a már megjelent 6 epizódot is leveszik a felületről, így a továbbiakban már azok sem lesznek megtekinthetőek.

hirdetés

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik májusban a Netflixre

Három részletben érkezik a Cobra Kai utolsó évada a Netflixre

Megjelent Benedict Cumberbatch vadonatúj minisorozatának első előzetese

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei