Kedden robbant a hír, hogy a TV2 múlt heti műsorváltozására reagálva a tervezettnél több hónappal korábban, már most szombaton debütál A mi kis falunk 8. évada az RTL-en. Erre a TV2 szerdán újabb műsorváltozással válaszolt. Kiderült, hogy a Mutasd a hangod! vasárnap estéről szombat kora estére kerül át és a szombati Sztárban sztár leszek! időpontja is megváltozik. Azt azonban eddig nem lehetett tudni, hogy lesz-e Szerencsekerék VIP szombaton, illetve Mutasd a hangod! vasárnap. Most kiderült, hogy újabb műsorváltozások lesznek a TV2-n, ami miatt teljesen átalakult a csatorna hétvégi műsorrendje. Alább részletesen bemutatjuk, hogy a műsorváltozások után hogy néz ki a TV2 következő hétvégéje.

hirdetés

Szeptember 16-án, most szombaton elmarad a Tények Plusz, mely eredetileg 18:45-kor indult volna. Ahogy szerdán délután már megírtuk, 18:55-től a Mutasd a hangod! kerül majd képernyőre. Stohl András műsora bruttó (reklámokkal együtt) adásideje bő egy óra lesz. Ezt követően a Sztárban sztár leszek! 4. válogatója lesz látható. Korábban a hivatalos tévéműsorban azt írták, hogy a produkció 21:00-kor kezdődik, de több promóban 19:30-as kezdéssel hirdették, így nem lehetett tudni, hogy melyik időpont a helyes. Végül kiderült, hogy egyik sem, ugyanis a TV2 tehetségkutatója 20 órakor indul majd. Így a Sztárban sztár leszek! ugyanakkor kezdődik majd, mint a The Voice az RTL-en.

Eddig nem lehetett tudni, de most kiderült, hogy az átváltozós showműsor után nem a Szerencsekerék VIP kerül képernyőre. Ez azt jelenti, hogy Kasza Tibor műsorának celebes verzióját két hét után szünetre küldik. Arról egyelőre nincs információ, hogy a produkció mikor folytatódik majd. Helyette a Szerencserkerék 4. évadának 10. adását vetítik újra. A vetélkedő ismétlése 22:25-kor kezdődik majd.

Szeptember 17-én a Sztárban sztár leszek! 5. válogatójának időpontja nem változik, 18:55-kor indul majd és a bruttó (reklámokkal együtt) adásideje bő két óra lesz. Most az is kiderült, hogy a Mutasd a hangod! most vasárnap nem jelentkezik majd új résszel (így csak szombaton lesz látható). Helyette, 21 órától a Gyilkos memória című film lesz látható a csatornán.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai