Március 25-én indult az Álommeló 2. évada az RTL-en. Az üzleti realityt követő sávban először a Gólkirályság 1. évadának ismétlése volt látható, viszonylag elfogadható eredményekkel. Április 8-tól, hétfőtől a hét első négy hétköznapján Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 1. szezonját, pénteken pedig A mi kis falunk 6. etapját kezdték el ismételni. Az RTL krimi-realityje azonban katasztrofális nézettséget hozott, így most hétfőtől ebben az időpontban a Házasodna a gazda tavaly őszi, 6. szezonjának újravetítését sugározzák, ami az elmúlt két nap szintén bedőlt. A tévétársaság emiatt egy újabb műsorváltozás mellett döntött.

hirdetés

Április 18-án, holnap az Álommeló 2. évada a megszokott időpontban, 20 órától fog kezdődni. Az RTL hasonlóan rossz helyzetekben több alkalommal A mi kis falunk ismétléséhez nyúlt, amely korábban már többször is bevált. A tévétársaság most is így tesz, ugyanis 21:30-tól már nem az eredetileg kiírt Házasodna a gazda 6. etapjának ismétlése kerül képernyőre, hanem helyette A mi kis falunk 6. szezonjának újravetítése lesz látható.

Április 19-én, most pénteken a 20 órakor kezdődő Álommeló után, 21:15-től szintén Pajkaszeg lakóinak életét követhetik nyomon a nézők a párkereső gazdák helyett. A magyar sorozat után az RTL Híradó – Késő esti kiadás 10 perccel korábban, 22:40 helyett, 22:30-kor lesz látható a csatornán. Ezt követően a Gyilkos elmék 23:15 helyett, 23:05-kor kerül majd képernyőre.

A műsorváltozás a szombati és a vasárnapi napokat nem érinti.

hirdetés

Megvan, hogy mikor ér véget a Next Top Model Hungary a TV2-n

Június elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban